Otthon / Ország-Világ / Saját anyját végezte ki az Iszlám Állam harcosa
A kép forrása: internet

Saját anyját végezte ki az Iszlám Állam harcosa

Nyilvánosság előtt végzett saját anyjával az Iszlám Állam terrorszervezet egyik harcosa – számolt be egy szíriai emberjogi csoport. A dzsihadisták hitehagyással vádolták meg a negyvenöt éves nőt, majd fiával lelövették.

A húszéves Ali Saqr al-Quasem a dzsihadisták fellegvárában, Rakkában hajtotta végre a brutális tettet anyja munkahelyénél. A posta épülete előtt több százan nézték végig a kivégzést.
A nő állítólag megpróbálta rávenni fiát, hogy lépjen ki a terrorszervezetből, meneküljenek el együtt a városból, még mielőtt a nemzetközi koalíció végezne mindannyiukkal. Fia válaszul “beárulta” feletteseinek, akik hitehagyással vádolták meg a  nőt, és rögtön halálra ítélték. Ali feladata volt, hogy fejbe lője anyját.

Az Iszlám Állam gondosan ügyel arra, hogy semmilyen hír ne szivárogjon ki főhadiszállásukról. Korábban Ruqia Hassan újságíróval is végeztek, mivel a nő több cikket is megjelentetett Rakka mindennapi borzalmairól, a nyilvános kivégzésekről és a koalíció légicsapásainak valós következményeiről, megsérül és megölt dzsihadistákról.
MTI

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: