Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Harry herceg lángra lobbant – a görög-dán hercegnő még csak 19 éves
A kép forrása: hirado.hu

Harry herceg lángra lobbant – a görög-dán hercegnő még csak 19 éves

Egy ausztrál magazin azt találgatja, vajon Harry herceg rátalált-e az igaz szerelemre Maria-Olympia hercegnő oldalán.

Amennyiben hinni lehet az ausztrál New Idea magazin hírének, úgy Harry herceg egy igazán szép szerelem kapujában ácsorog. A lap szerint a 19 éves Maria-Olympia hercegnő (aki édesanyja Marie-Chantal hercegnő révén dán, édesapja Pavlos herceg révén pedig görög hercegnő is egyben) és Harry herceg Beatrice hercegnőnek köszönheti a “véletlen” találkozást.

A dán-görög Maria-Olympia hercegnő. (Fotó: SIPA USA)
A dán-görög Maria-Olympia hercegnő. (Fotó: SIPA USA)

Bizonyos jól értesült források szerint a herceg szinte az első látásra beleszeretett a szőke arisztokrata származású lányba, a vonzalom kölcsönös lehet, hiszen már el is döntötték, hogy együtt mennek síelni Svájcba még Húsvét előtt. A lap szerint Vilmos herceg és Katalin hercegné is pártolná ezt a kapcsolatot, ugyanis régóta ismerik már a hercegnőt. Utóbbi információt a Kensington palota nem erősítette meg.

Az irigyelt Harry herceg  (Fotó: MTI/AP/The Sun/Pool/Paul Edwards)
Az irigyelt Harry herceg (Fotó: MTI/AP/The Sun/Pool/Paul Edwards)

A hercegnőről annyit tudni még, hogy drámát, irodalmat, rajzot és fényképezést tanult Londonban, elég hamar bekerült az ottani felső tízezer társasági élet középpontjába, s hogy ennek köszönhetően egyre biztosabban kúszik felfelé a média ismertségi indexe is. Legutóbb a Tatler címlapján jelent meg, úgy aposztrofálva a hercegnőt, mint a világ legkelendőbb lánya. Olympia New York-ban született, négy fiútetvére mellett ő a legidősebb gyermek a családban. Egyelőre szüleivel él és testvéreivel él Londonban, de lehet, hogy nem is oly távoli az a jövő, amikor a fiatal hercegnő lakcímet változtat…

Forrás: hirado.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: