Otthon / Ország-Világ / Ez a legalja: beteg kisfiú képével gyűjt lájkokat a Fidelitas
A kép forrása: internet

Ez a legalja: beteg kisfiú képével gyűjt lájkokat a Fidelitas

“Ha lájkolod az oldalunkat, támogatást adunk a beteg kisfiú műtétjére.” A Felcsúti Fidelitas G. Fodor Gábori mélypontra süllyedt.

Nem örvend túl nagy népszerűségnek a Felcsúti Fidelitas Facebook-oldala, mindössze 241 ember kedveli. Ezen érthető módon változtatni próbálnak, ehhez viszont a legvisszataszítóbb módszert találták meg.

Felcsút ifjú fideszesei az érzelmekre próbálnak hatni: felhívást tettek közzé, melyben egy beteg kisfiú, Táltos műtétjére gyűjtenek. Mint írják, annyi forinttal fogják támogatni a műtétet, ahányan lájkolják a Felcsúti Fidelitas Facebook-oldalát. Ha ehhez hozzátesszük azt, hogy jó esetben is maximum néhány ezer lájkot várhattak, akkor cinizmusról is beszélhetnénk, főleg, hogy a bejegyzésben hozzá is teszik:

A felhívás közzétételekor 162 ember követi oldalunkat, ez tehát 162 forintot jelent.

A segítségnyújtás persze értékelendő, de hogy mindezt arra használják fel, hogy népszerűsítsék az oldalt, az gusztustalanságban felveszi a verenyt G. Fodor Gábor minapi alakításával. A 888.hu főszerkesztőjének még kormányoldalról is sokan nekiestek, kíváncsiak vagyunk, a felcsútiak lépésére mi lesz a reakció a Fidesz részéről.

A kép forrása: Facebook
A kép forrása: Facebook

Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: