Otthon / Nagyatádi hírek / Kibontották a tetőt, úgy lopták el a vaslétrát
A kép forrása: internet (illusztráció)

Kibontották a tetőt, úgy lopták el a vaslétrát

A Nagyatádi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy bertalanpusztai lakos és fiatalkorú társa ellen.

Történt ugyanis, hogy akkor még ismeretlen tettesek tavaly december 10. és idén január 16. között Bertalanpusztán egy lakatlan ház melléképületének tetőszerkezetét megbontották, majd az ingatlanból elloptak egy vaslétrát. A rendőrök látókörébe egy 20 éves helyi férfi és egy 15 éves fiú került, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak voltak.A két férfit és társát a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, akik kihallgatásuk alkalmával beismerő vallomást is tettek. Elmondták, hogy a létrát már eladták, amelyet a nyomozók a vevőnél megtaláltak, lefoglaltak és a sértettnek visszaadtak.A fiatalemberek az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhettek. A Nagyatádi Rendőrkapitányság a nyomozást most befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

 Forrás: BarcsMedia.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Tisztújítás: közülük kerülhet ki a Jobbik következő vezetése

Szombaton tartja tisztújító kongresszusát a Jobbik. A párt szabályzatai alapján a jobbikos alapszervezetek jelölhették taggyűléseiken …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: