Otthon / Barcsi hírek / Balliberális belháború Barcson – Szavazzon Ön is!
A kép forrása: www.utisugo.hu

Balliberális belháború Barcson – Szavazzon Ön is!

Kisvárosi léptékkel mérve meglehetősen nagy hullámokat keltett Barcson a Kormány önkormányzatok számára megküldött bevándorlásügyi felhívása a helyi baloldali politikusok között.

Mint ismeretes, a Kormány azt szeretné, hogy minél több képviselő-testület csatlakozzon ahhoz a felhíváshoz, amelynek értelmében a települések visszautasítják az EU (portálunk véleménye szerint elmebeteg és öngyilkos) bevándorlásügyi magatartását. Mondják ki, hogy ők is elutasítják, hogy kvóta alapján migránslerakattá változtassák hazánkat.

Ráadásul a jobbikos képviselő, Ander István javaslatára még azzal is kiegészítették a dokumentumot, hogy a barcsi városatyák és városanyák visszatoloncolás révén sem kérnek a kontinensünket elárasztó illegális bevándorló hordákból. barcs5(Ezúton köszöni meg egyébként portálunk – pártállástól függetlenül – az összes igen szavazatot!) Az nem volt titok, hogy a fideszes képviselők meg a jobbikos Ander, illetve az egy szem független hogyan fognak szavazni, de a baloldali összefogás színeiben a képviselő-testületbe került három képviselő egymástól gyökeresen eltérő álláspontot képviselt az ügyben. És ezzel robbant is a mini belháborút elindító bomba. Ketten támogatták az előterjesztést, és egyedül csak Remes Gábor tartott ki a Gyurcsány által következetesen képviselt migránsbarát álláspont mellett.

Forrás:  BarcsMédia facebook-oldal
Forrás: BarcsMédia facebook-oldal

Bizonyára olvasóink is értesültek már arról, hogy a DK túlmozgásos (és a sajnos a puhapöcs fideszes elszámoltatás miatt még mindig politikai tényezőként bohóckodó) vezére szívesen telepítené Magyarországra azokat az aranyos kis „menekülteket”, akik miatt a merkeli idiotizmusban fetrengő Nyugat néhány évtized múlva olyan bajba fog kerülni, amilyet évszázadok óta nem láttak arrafelé.

barcs16

Barcs ikonikus balliberálisa, a korábban helyi képviselőként ténykedő Németh Imre facebook oldalán kelt ki éles hangon az eszmét eláruló renitens balosok, és a független képviselő, Dr. Nuszpl Árpád ellen – utóbbinak személyeskedő megjegyzéseket is címezve. Migráncsnak titulálta, és ezzel gyakorlatilag egyenlőségjelet tett a délszláv háború elől hazánkba telepedett magyar nemzetiségű háziorvos és az Európát elárasztó, nem sok beilleszkedési hajlamot mutató illegális bevándorlók közé. „A két köpönyegforgatónak a nevét sem vagyok hajlandó leírni (Utal Horváth és Molnár képviselőkre). Respekt és gratula Remes Gábornak, aki egyszál magában próbálta menteni Barcs becsületét!”

Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e további folytatása az ügynek. Elhatárolódik-e az MSZP és a DK felsőbb, megyei vezetése a jobbikos javaslattal kiegészült fideszes kezdeményezésre rábólintó barcsi képviselőitől.

Szavazzon Ön is!

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kadarkút, Babócsa… Vajon a kormánypárti képviselő Szászfalvi László, most miért hallgat?

A jobbikos országgyűlési képviselő ma reggeli bejegyzése közösségi oldalán: Ander Balázs Elátkozott beruházások földje? – …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: