Otthon / Barcsi hírek / Botrány! Amíg a Facebookos bejegyzései miatt a jobbikos bizottsági tagot kirúgták Barcson, addig a gyilkossággal gyanúsított fideszes tanácsnok a helyén maradhat Dunaújvárosban – kettős mérce hazai módra
A kép forrása: internet

Botrány! Amíg a Facebookos bejegyzései miatt a jobbikos bizottsági tagot kirúgták Barcson, addig a gyilkossággal gyanúsított fideszes tanácsnok a helyén maradhat Dunaújvárosban – kettős mérce hazai módra

Még a megyei hírlap ingerküszöbét is elérte, ami a barcsi Szücs Ferenccel történt, illetve mi is írtunk róla a korábbiakban.

Kritikus, de a valóságnak megfelelő posztjai kiverték a fidesz-kdnp-s városirányításnál a biztosítékot.

A kép forrása: internet
A kép forrása: internet

Információink szerint a polgármester az összes képviselőt berendelte, és akit lehetett, meg is győzött arról, hogy a jobbikos külsős bizottsági tagnak mennie kell.

A képviselő-testület többsége meghajolt a polgármester akarata előtt, ezért menesztették a férfit, akinek helyére a Jobbik végül annak lányát, a helyi ifjúsági tagozat vezetőjét delegálta. (Becsületére legyen mondva a fatert leváltóknak, hogy volt bennük annyi jóérzés, legalább az új jobbikos jelölt személyét ne utasítsák el.)

Máshol viszont nem ilyen szigorúak a fideszes kritériumok, hiszen a brutális gyilkossággal vádolt dunaújvárosi fideszes képviselő, G. Roland megőrizhette tanácsnoki helyét. A fideszes képviselők nem hívták vissza a város Közbiztonsági Bizottságának éléről. A tanácsnok úr tehát a rácsok mögött továbbra is betölti posztját.

De a t. városatyák-és anyák valószínűleg érezhették, hogy ezzel igencsak túltolták a biciklit, így a legújabb sajtóhírek szerint hétfőn talán mégis visszahívják a méltatlanná vált G Roland.

Akit az ártatlanság vélelme ugyan megillet, de azért tegyük gyorsan hozzá, hogy ha bebizonyosodnak a vádak, mármint, hogy vadállati kegyetlenséggel verte agyon a szerencsétlen, aztán betonba öntött áldozatot, akkor csak sajnálni tudjuk, hogy nincs már halálbüntetés.

SZAVAZZON ÖN IS!

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ander: A kormány még egyet csavart a neoliberális présen, ami a magyar dolgozókat szorítja harapófogóba

“A foglalkoztatási törvények kapcsán a kormány újra kimutatta a foga fehérjét, hiszen ismét csavartak egyet …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: