Otthon / Ország-Világ / Ander Balázs Somogyszilbe küldte az államtitkárt: “Úgy fogja érezni magát mintha valami háborús övezetben járna”
A kép forrása: alfahir.hu

Ander Balázs Somogyszilbe küldte az államtitkárt: “Úgy fogja érezni magát mintha valami háborús övezetben járna”

Somogyszil problémás lakói mindent elvisznek ami mozdítható, a helyiek el vannak keseredve, félnek. Eddig 56 házat, egy teljes utcát tettek a földdel egyenlővé. Az államtitkár szerint nincs nagy baj, és próbálják elérni, hogy a helyzet “még jobb” legyen.

Többek közt az alfahir.hu által is bemutatott állapotokról beszélt a Parlamentben Ander Balázs, a Jobbik képviselője.

Az illegális bevándorlóáradat kapcsán a kormány joggal riogat a Nyugaton terjedő “no go”-zónák rémképével. Arról viszont már szemérmesen hallgatnak, hogy más kiadásban, de itthon is találkozhatunk olyan községekkel,  amelyek inkább valamiféle ellenséges törzsi területre hasonlítanak

A kép forrása: alfahir.hu/Béli Balázs
A kép forrása: alfahir.hu/Béli Balázs

– mondta el Ander, aki felhívta a figyelmet: az ezekből a falvakból elmenekülni nem tudó, rettegésben élő törvénytisztelő emberek joggal érzik úgy, hogy az államhatalom kivonult ezekről a helyekről.

Miután a képviselő részletesen beszámolt a Somolyszilben és a Büssün tapasztalható körülményekről, azt ajánlotta Kontrát Károly államtitkárnak, hogy ő is tegyen látogatást a helyszínen, és a romok közt garantáltan úgy fogja érezni magát mintha valami háborús övezetben járna.

Miért hagyják, hogy a szociálparazita és bűnöző életmódra berendezkedett rombolók túszává váljon a magyar vidék? – tette fel a kérdést Ander.

Válaszában Kontrát Károly államtitkár azt mondta, a rendőrség az ország minden településén fellép az emberek biztonsága, a közrend és a közbiztonság érdekében. Emlékeztetett a törvények szigorítására és a rendőrség megerősítésére, melyek alapján úgy látja, az elmúlt időszakban jelentős javulás volt tapasztalható a közbiztonság terén.

Mint mondta, igyekezett tenni azért is, hogy az említett településeken “még jobb” legyen a helyzet, de hozzátette: a sajtóban megjelentek jelentős része nem fedi a valóságot.

A kép forrása: alfahir.hu
A kép forrása: alfahir.hu

Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Jakab Péter milliókért foglalkoztatott tanácsadója ment megzavarni egy miskolci rendezvényt

A “Nép pártján” Bede Zsoltja megpróbálta tönkretenni a Jobbik miskolci tanácsadását TG Facebook Comments

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: