Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Így még nem láttuk – egész jól áll Bruce Willisnek az öregedés
A kép forrása: internet

Így még nem láttuk – egész jól áll Bruce Willisnek az öregedés

Szakállt és bajuszt növesztett, ráadásul mindkettő őszül – Mr. Bruce Willis egyre jobban fest!

Semmi különösre nem kell gondolni annak kapcsán, hogy Bruce Willis egy új arcát mutatta meg a minap New York-ban. Épp a Broadhurst Színházból lépett ki, Stephen King Tortúra című thrilleréből készült színpadi adaptáció utolsó előadásáról, amikor lefotózták. Willis ugyanis néhány hónapja ebben a darabban játszott.

A jól ismert történet szerint a bestseller író, Peter Sheldon balesetet szenved a colorádói hegyek között, az eszméletlen és sérült férfira egy nő talál rá, aki saját házába viszi. Willis, hogy minél hitelesebb legyen a történetbeli alakítása, úgy döntött, hagyományos és természetes módszerekkel öregíti magát: szakállt és bajuszt növesztett. Lévén, hogy  Willis egyébként is őszül, a szakállát sem kellett festeni a szürke egyetlen árnyalatára sem.

Bruce Willis New York-ban. Fotó: Getty Images
Bruce Willis New York-ban. Fotó: Getty Images

Willist ilyen arccal valószínűleg soha nem láttuk még, rajongói tavaly november óta ismerik így, amennyiben persze látták ezt a darabot.

S hogy hogyan is játszott a Die hard sorozat rettenthetetlen hőse a színpadon? Kritikusai szerint elég gyengén, óriási szerencse, hogy Laurie Metcalf alakította a zavarodott Annie-t, aki megmentette a darabot.

A rosszmájú kritikusok szerint a legnagyobb probléma az volt, hogy Wilisszel elfelejtették közölni, nem egy Bérgyilkos a szomszédom típusú komédiában játszik, hanem egy nagyon is vérfagyasztó thrillerben.

Ha ez a színpadi játék nem is vonult be a Willis sikerek sorába, azt azért elmondhatjuk, az öregedés igenis jól áll a márciusban 61 éves színésznek.

Forrás: hirado.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: