Otthon / Ország-Világ / Bulvár / A királyné félretette az etikettet és csábos bőrnadrágban tette kötelességét
Letícia, spanyol hercegné. Fotó: Flynet Pictures

A királyné félretette az etikettet és csábos bőrnadrágban tette kötelességét

Letícia a madridi művészeti vásárra választotta magának az igen szokatlan ruhadarabot.

Mintha csak Victori Beckham jelet volna meg a madridi 35. ARCO Nemzetközi Kortárs Művészeti Vásáron. Hasonló alkat és ízlés és még a bokatörő magassarkú is stimmelt. Azonban mióta tudjuk, hogy a focistafeleség félretette körömcipőit egészsége kedvéért, rögtön tudtuk, hogy ez a hölgy nem lehet ő.

Letícia, spanyol hercegné. Fotó: Flynet Pictures
Letícia, spanyol hercegné. Fotó: Flynet Pictures

Hát persze hogy nem, hiszen Letícia, spanyol hercegné tartásán is látszik magas rangja és szépségben is bármikor lekörözi az egykori Spice gilst. Azonban a vásáron általa viselt bokalengő bőrnadrágot egyszerűen nem tudjuk hova tenni, hiszen az udvari etikett bizonyára nem pártolja az efféle designer darabokat. Letícia azonban nem egy átlagos uralkodófeleség, ha éppen vadítóan szeretne elegáns lenni, bátran meg is teszi, még ha hercegnői kötelezettségeinek is tesz közben eleget.

A szeptember 11-i terrortámadás tudósítójaként hírnevet szerző spanyol szépség sosem akart beilleszkedni a sorba. A sikeres riporter elvált nőként ismerkedett meg Fülöppel, a spanyol herceggel. A királyné a mai napig szívesen jár moziba vagy koncertekre, ezzel is megmutatva a népnek, hogy neki is joga van a magánélethez. Na meg persze a csábos bőrnadrágokhoz!

Forrás: hirado.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: