Otthon / Ország-Világ / A Jobbik szerint nem nekik, hanem a Fidesznek vannak tisztázni való ügyei
A kép forrása: internet

A Jobbik szerint nem nekik, hanem a Fidesznek vannak tisztázni való ügyei

A Jobbik szerint nem nekik, hanem a Fidesznek vannak tisztázni való ügyei, a párt kedd este az MTI-hez eljuttatott közleményében reagált a Fidesz-frakció szóvivőjének szavaira.

Halász János keddi sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy a Jobbik máig nem tisztázta európai parlamenti képviselője, Kovács Béla ügyét, a kémkedési gyanút, ahogyan “az ózdi polgármester problematikáját” sem.

A fideszes szóvivő reagált a Faktor hírportál keddi cikkére is, amely szerint Dobó Zoltán, Tapolca jobbikos polgármestere azt írta önéletrajzában, hogy két diplomája is van, de az egyik szakdolgozatát az egyetem könyvtárában nem találják.

A Fidesz-frakció szóvivője felszólította a Jobbikot, tisztázza az ügyet.

A Faktornak Dobó Zoltán kedden azt mondta: azért szerepel az önéletrajzában, hogy a két főiskolára járt, mert ez igaz is. Ugyanakkor, mivel egyiket sem végezte el, diplomát egyik helyen sem szerzett.

A Jobbik közleményében leszögezte: Dobó Zoltán sosem hazudta azt, hogy lenne diplomája, nem úgy, mint a fideszes Farkas Flórian, akinek – mint írták – “érettségije is kérdéses”.

Hozzátették továbbá, hogy a Jobbik politikusai sosem “felejtettek” ki vagyonnyilatkozatukból havi félmillió forintos fizetéseket, ezzel szemben azt a Fidesz több képviselője is megtette – emelte ki a Jobbik, megjegyezve azt is, hogy az ő pártjuk “sosem pénzelte amerikai és IMF-kémek cégét 630 millió forinttal, ezzel szemben azt a Fidesz-kormány megtette”.

MTI

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: