Otthon / Ország-Világ / Előzetesben egy idős asszonnyal erőszakoskodó férfi
A kép forrása: www.frisss.hu

Előzetesben egy idős asszonnyal erőszakoskodó férfi

Előzetes letartóztatásba helyezett a Miskolci Törvényszék egy férfit, aki bántalmazott és megerőszakolt egy 82 éves asszonyt. Ha bebizonyosodik bűnössége, akár 12 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható vele szemben.

Csillám Katalin törvényszéki szóvivő arról tájékoztatta az MTI-t: a megalapozott gyanú szerint február 23-án a férfi áthívta a lakásába a 82 éves nőt, akit bántalmazott, azt követően “vele szemben szexuális erőszakot követett el”, majd a magatehetetlen sértettet kivitte a lakásból és az ingatlan előtti négysávos úton, a felezővonalon hagyta.

Az asszony a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A bíróság álláspontja szerint ha a gyanúsított bűnössége megállapítható, akkor akár 12 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható vele szemben.

A gyanúsított esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint mentális, pszichés állapota miatt feltételezhető, hogy szabadlábra kerülése esetén akár hasonló jellegű bűncselekményeket követhetne el, ezért a bíróság az előzetes letartóztatásáról döntött – közölte a törvényszék elnökhelyettese.

MTI

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: