Otthon / Ország-Világ / Gőgös: halálos lenne, ha az MSZP tisztújítása belső harcokról szólna
A kép forrása: internet

Gőgös: halálos lenne, ha az MSZP tisztújítása belső harcokról szólna

Senki nem lepődött meg az MSZP-ben, hogy Szanyi Tibor megpróbálja elnyerni a pártelnöki posztot. Az MSZP halála lenne, ha a tisztújítás a belső harcról szólna – nyilatkozta a Kossuth Rádiónak a párt elnökhelyettese, Gőgös Zoltán.

Nem okoz komoly zavart az MSZP-ben Szanyi Tibor bejelentése, mely szerint indulni szándékozik a pártvezetői posztért – mondta Gőgös Zoltán, a szocialista párt elnökhelyettese.

A 180 perc című műsornak nyilatkozó politikus hozzátette, Szanyi Tibor indult már máskor is, senkit nem lepett meg, hogy újra próbálkozik. Szerinte nincsenek igazi belső harcok a párton belül, csak különböző elképzelések, stílusok. Gőgös Zoltán megjegyezte, az MSZP halála lenne, ha a belső harcokról szólna a történet.

A tisztújítás várhatóan június 25-én lesz, de a végső döntést a párt választmánya hozza meg jövő héten, amikor hivatalosan kitűzi az időpontot – mondta.

Gőgös Zoltán arról is beszélt, hogy elindítják az aláírásgyűjtést a földprivatizációval kapcsolatos népszavazási kérdéshez. Voksolás esetén a szavazóknak arra kell válaszolniuk, egyetértenek-e azzal, hogy a parlament törvényt alkosson az állami termőföldek értékesítésének tilalmáról.

A gyűjtőíveken Gőgös Zoltán kérdése mellett szerepel Kész Zoltán független parlamenti képviselő kérdése is, ami az állami cégeknél alkalmazandó 2 millió forintos bérplafon bevezetéséről szól.

MTI

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: