Otthon / Somogy megye / Így kívántak húsvét alkalmából kellemes ünnepeket a somogyi politikusaink

Így kívántak húsvét alkalmából kellemes ünnepeket a somogyi politikusaink

Megnéztük a Somogy megyei országgyűlési képviselőink Facebook oldalát, hogy miképpen kedveskedtek a választópolgároknak húsvét alkalmából.

A csurgói Szászfalvi László egy szolid képet osztott meg az oldalán, amelyen egy bibliai idézet olvasható, majd a kép alján áldott húsvéti ünnepeket kívánt mindenkinek.

szaszfalvi

Witzmann Mihály oldalán is találtunk húsvéti köszöntést, akinek egy kicsit hivatalosabbá sikeredett, hiszen a képre az aláírása rákerült. Viszont egy dekoratív, “modern” stílusú képeslappal lepte meg az oldalára látogatókat húsvét alkalmából.

witzmann

Gelencsér Attila a hagyományosságot választotta, hiszen gyönyörű motívumos tojásokkal teli kosaras képeslapot posztolt ki a hivatalos oldalára, így köszöntve a kedvelőit  hivatalosabb formában, hiszen az ő aláírása rákerült a képeslapra.

Gelencsér

Móring József Attila a kéthelyi tojásfáról osztott meg képeket a hivatalos oldalán, amelyben leírta, hogy ő is ellátogatott Kéthelyre és felhelyezett egy díszt a tojásfára. A bejegyzés végén kívánt mindenkinek áldott húsvéti ünnepeket.

Móring

Mátrai Mártának sajnos nincs a Facebookon hivatalos oldala, így ő húsvéti köszöntését nem tudjuk a tisztelt olvasónknak megmutatni. 🙁

Ander Balázs jobbikos képviselő egy szombati standolásról osztott meg képeket, amelyen látható, hogy tojásokkal kedveskedett  a barcsiaknak. Ander képviselő ezen bejegyzésében kívánt mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket – megtartva a Jobbik mozgalmi jellegét – gondolunk itt a standra és az utcai jelenlétre.

Ander Balázs

Harangozó Gábor MSZP-s képviselő egy hangulatos tojásfás képet osztott meg, így kívánva kellemes ünnepeket a kedvelőinek.

harangozó

A képek forrása: Facebook.com

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Sok munkát ad a vihar a megye tűzoltóinak

Csúnyán elverte a jég Kaposvárt és környékét. A viharos időjárás miatt sok a teendője a …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: