Otthon / Ország-Világ / Pszichológus: Orbánt rugdosta az apja gyerekkorában, ma is rettegésben él
A kép forrása: propellere.hu

Pszichológus: Orbánt rugdosta az apja gyerekkorában, ma is rettegésben él

Dr. Varga Zoltán pszichológus adott interjút a Vasárnapi Híreknek arról, hogy miért lettek olyanok a magyar vezetők, amilyenek. Különös tekintettel a jelenlegi miniszterelnökre, Orbán Viktorra.

A szakember szerint tévesen gondolják Orbánt kiemelkedően tehetséges politikusnak. Hiszen politikusként semmi sem sikerült neki.

Miközben harsog felénk, hogy a reformok működnek, nem léteznek reformok, miközben valamiféle rendről beszélnek, a történelem során ritkán tapasztalható kétségbeejtő rendetlenség vesz körül bennünket. Szinte minden társadalmi réteggel összeütközött. A nemzetközi fórumokon végzetesen nevetségessé tette magát, lejáratta az országot.

 A pszichológus aggasztónak találja, hogy a miniszterelnök nyilvános beszédeinek színvonala leromlott. A március 15-ei már szinte kimeríti a zagyvaság fogalmát.

Döbbenetes és árulkodó, ahogy nevetve mesélte egy ’89 körüli felvételen, hogy mennyire utálta az édesapját.

ez a megnyerő, kedves fiatalember arról beszél, hogy az apja verte, sőt rúgta is őt. Tudja, a szülők nagyon ritkán rúgják a gyerekeiket.

A nehezen síró ember leplezi könnyeit ezzel az idétlen viselkedéssel – fogalmaz a szakember.

A kép forrása: propellere.hu
A kép forrása: propeller.hu

Nagyon fél

Varga szerint ahogy minden zsarnok, Orbán is rettegésben él.

Egyre nő a hatalomtól, miközben egyre többen tudják, hogy ez színjáték. A világ valóban professzionális, valódi hatalommal rendelkező emberei összesúgnak mögötte, ha meglátják. Emberünk ezt mélyen elrejtve maga is sejti. Sokszor a viselkedésén is látható ez. A zakóját gombolja, a nyakkendőjét igazgatja. Körbepillantgat. Különféle helyzethez illőnek, alkalmasnak gondolt arcokat vág.

Az sem véletlen, hogy Juncker pont őt vágta “barátságosan” pofon. Putyinnal vagy Merkellel sosem merné ezt megtenni. Orbán idővel meg fog roppanni, mert a képességeihez képest túl nagy terhet cipel – magyarázza a pszichológus.

Forrás: propeller.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: