Otthon / Kultúra és Tudomány / Szabadulj meg 5 perc alatt a szem alatti táskáktól ezzel a természetes módszerrel!
A kép forrása: twice.hu

Szabadulj meg 5 perc alatt a szem alatti táskáktól ezzel a természetes módszerrel!

Ha szem alatti táskásodással küzdesz, most megmutatjuk, hogyan szabadulhatsz meg a problémától 5 perc alatt!

Ha reggel a tükörbe nézel, és aggodalom tölt el a látvány, nem kell belenyugodnod. A szem alatt karikák és táskák a legtöbb embernél felfedezhetőek, azonban nem mindegy, hogy próbálsz-e tenni valamit a probléma ellen, vagy belenyugszol inkább.

Az életkor előrehaladtával a bőrünk kezd veszíteni izomtónusából, a szem körül meggyengül, megereszkedik. Mivel a szem körüli bőr nagyon vékony, ezért gyorsan meglátszik rajta, ha valami problémával vagy hiánnyal küzd szervezetünk.

Ezen a területen sok folyadék felhalmozódhat, mely reggeli táskásodást, de akár gyulladást is okozhat. Az első lépés, hogy megszabaduljunk a problémától az, ha csökkentjük a sóbevitelt, és elegendő folyadékot fogyasztunk. Az alkohol és kávéfogyasztás vizet von el a szervezetből, emiatt másnapra sötét karikák, duzzanat jelenik meg a szem alatt.

  • Egyetlen kanál olívaolaj, egy kevés citromlével segíthet, hogy megszabaduljunk a problémától. Egy hónapon keresztül minden nap étkezés előtt fogyasszunk egy evőkanál olívaolajat, egy fél citrom levével elkeverve.

Egy idő után látni fogjuk a kúra csodálatos hatását. Az olívaolaj jó hatással van a máj működésére is, hiszen segít megszabadulni a méreganyagoktól.

Forrás: twice.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

60 éve állt egy galériában a 400 éves „hamisítvány”, nemrég kiderült, eredeti Rembrandt – 24.hu

Az egyesült államokbeli Allentown galériájában már több mint 60 éve állt egy közel 400 éves …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: