Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Szörnyű! 4 pedofil erőszakolta a 9 éves kislányt, míg anyukája drogozott
A kép forrása: blikk.hu

Szörnyű! 4 pedofil erőszakolta a 9 éves kislányt, míg anyukája drogozott

Vernal – Borzalmas szexuális bűncselekmény helyszíne volt az Utah állambeli város egyik drogtanyája.

Négy férfit letartóztattak, egy kilenc éves kislányt pedig azonnali állami gondozásba vettek az amerikai hatóságok, miután a húsvét vasárnap történt csoportos bűncselekményre fény derült. Amerikai sajtóhírek alapján egy drogfüggő anyuka a kislányával együtt látogatott el egy barátja házába, ahol speedet, azaz metamfetamin kábítószert kapott.

nő egyedül fogyasztotta el a pszichostimuláns drogot az ingatlan garázsában, és ezalatt a házban tartózkodó négy férfi, Larson RonDeau (36), Josiah RonDeau, Jerry Flatlip (29) és Randall Flatlip (26) a kislányát csoportosan megerőszakolták.

Amíg az anyuka máshol tartózkodott, a gyermeket egy másik szobába vitték, ahol négy férfi megerőszakolta – írta közleményében a Uintah megyei seriffhivatal, és a négy gyanúsított rendőrségi fotóját is közzétették. – Elképesztően szörnyű bűncselekmény, de gondoskodtunk róla, hogy az áldozat megkapja a megfelelő gondoskodást – mondta Brian Fletcher seriffhelyettes a KSTU riportjában, amelyből az is kiderült, hogy az édesanya már a helyszínen megneszelte, valami borzalmas dolog történt, mert kislánya bizonyos ruhadarabjai szét voltak dobálva.

A hírcsatorna információja szerint a férfiak sorban állva várakoztak arra, hogy a következők legyenek, majd halálosan megfenyegették a lánykát, hogy ha erről bárkinek is beszél, akkor megölik. A bűncselekmény elkövetésével alaposan gyanúsítható két testvérpár a vizsgálat idejére biztosan börtönben marad, de utána is valószínűtlen, hogy óvadék ellenében kiengedjék őket. Gyanítható, hogy a bíróság olyan nagy összeget fog megállapítani, amelyet egyikük sem tud majd kifizetni. Az is tudható, hogy a rendőrség vérfoltos lepedőt talált a csoportos pedofil bűncselekmény helyszínén, és kábítószer-fogyasztáshoz szükséges eszközöket.

Igazságot akarok! – követelte a kislány Elizabeth nevű nagymamája, de személyiségi jogi megfontolásból a Fox 13 News anyacsatorna nem közölte le a hölgy teljes nevét, és az arcát sem mutatták a tudósításban. – Az unokám nem érdemli, hogy ilyen szörnyűségen kelljen keresztül mennie. Nagyon nagyon undorodom az ilyen emberektől – tette hozzá a felháborodott nagymama.

Forrás: blikk.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: