Otthon / Kultúra és Tudomány / Zárt osztályra vitetné Damu Edinát az anyja
A kép forrása: blikk.hu

Zárt osztályra vitetné Damu Edinát az anyja

Már a családja és az orvosok sem tudnak mit kezdeni a szülés előtt álló Damu Edinával (40). Édesanyja szerint a nő csak egy zárt osztályon lenne biztonságban.

Férje, Damu Roland színész már korábban feladta: nem tud mit kezdeni iszákos feleségével, ezért két hónapja elköltözött érdi otthonukból. Azóta Edina édesanyja és húga kínlódik a veszélyeztetett terhes nővel, akit múlt szombaton is mentő vitt kórházba. Akkor idegösszeomlást kapott a kismama, és a húgához költözött, hogy felügyeljék, nem iszik – ám hiába.

– Sajnos Edinám nem bírta ital nélkül, és hazament egy nagy veszekedés után. Péntek hajnalban azzal hívott fel, hogy kiment cigarettát venni, és két férfi megverte az utcán. Hallottam a hangján, hogy megint ivott – panaszolta a Blikknek Edina anyja, Ica néni (68).

Az idős asszony azt várja, hogy lányát orvosi felügyelet alá vonják.

– Kijöttek az érdi rendőrök, csakhogy nem tudtak bemenni a kapun. Végül az orvosi ügyelet bejutott, sérülten, fűfoltos nadrágban találták a kövön fekve, mentők vitték kórházba. Most végre felvették a szülészeti osztályra, de Edina ezt is elutasította, pedig zárt osztályon kellene őrizni, ott lehetne megóvni az életét! – bizonygatta elkeseredetten Ica néni. – Attól félek, hogy szokása szerint elkóborol, és az utcán jön rá a szülés. Akkor pedig nemcsak a baba, de az ő élete is veszélybe kerül.

A kép forrása: blikk.hu
A kép forrása: blikk.hu

Talán nem véletlen, hogy a nőtől a gyámhatóság megvonta gyermeke nevelési jogát.

– Érzem, a baba jól van – mondta Edina, aki ragaszkodik történetéhez. – Hajnalban cigarettáért mentem, amikor két férfi rám támadt. Az arcomat és a hasamat is érte ütés, ezért mentem kórházba.

Öngyilkossággal fenyegetőzött Edina

Édesanyja azonban már nem biztos abban, hogy ez valóban így történt, vagy lánya csak elesett részegen. Ő értesítette a szinkronstúdióban dolgozó Damu Rolandot is.

– Előző éjjel hívott a feleségem, hogy öngyilkos lesz. Sikerült lebeszélni erről, megegyeztünk, hogy pénteken meglátogatom. Hajnalban azonban a számáról már egy orvos értesített, hogy Edina ittas, és egy budai kórház traumatológiájára viszik – mesélte Damu. – Anyósom értesített, hogy saját felelősségére távozott.

Úgy értesültünk azonban, hogy pénteken este Edina visszatért és befeküdt a kórházba.

A kép forrása: blikk.hu
A kép forrása: blikk.hu

Forrás: blikk.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

60 éve állt egy galériában a 400 éves „hamisítvány”, nemrég kiderült, eredeti Rembrandt – 24.hu

Az egyesült államokbeli Allentown galériájában már több mint 60 éve állt egy közel 400 éves …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: