Otthon / Ország-Világ / Videó: Jegyzőjére ripakodott Kövér a parlamentben
A kép forrása: internet

Videó: Jegyzőjére ripakodott Kövér a parlamentben

“Kérdeztem önt? Kérdeztem önt?” – szólt indulatosan Kövér László házelnök a parlamenti jegyzőhöz, aki bátortalanul arra célzott, hogy fideszes képviselők is rendetlenkednek az ülésteremben. Pedig Kövér az MSZP-frakció tagjait nevelte épp.

A Kövér nevével fémjelzett parlamenti elnöki korszakban szinte megszokott, hogy a házelnök tanár bácsiként felügyel a locsi-fecsi gyerekekként viselkedő ellenzéki frakciókra, alig marad plenáris ülés enélkül. Intőt is ki szokott adni a nem kormánypárti képviselőknek, ha már túlmennek a házelnök felfogása szerinti határokon.

Az Országgyűlés hétfői ülésén is ki kellett osztania egy-két verbális sallert az MSZP-frakciónak, amelynek tagjai a vasárnapi boltzár visszavonásáról szóló hírtől feldobva tanácskoztak, nevetgéltek az ülésteremben.

Kövér az alábbi videó tanúsága szerint merengve várta a csendet, majd egyszer csak beleszólt a mikrofonba, hogy “Mi van???”.

Majd: “Várom, hogy csönd legyen az MSZP-frakcióban. Várom, hogy kikiabálják magukat. Képtelenek, egyszerűen alkatilag alkalmatlanok arra, hogy öt percig csöndben maradjanak. Továbbmehetünk, vagy még szeretnének kiabálni kicsit?”.

A jegyző Kövér baljáról bátortalanul odaszólt: “és a fideszesek?”. Mire Kövér: “Kérdeztem önt? Kérdeztem önt?”. A jegyző annyit válaszolt: “csak mondtam”.

 

Forrás: hvg.hu

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: