Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Kebelcsoda! 50 évesen is szívdöglesztő Samantha Fox!
Samantha Fox tíz évet letagadhat / Fotó: Profimedia-Reddot

Kebelcsoda! 50 évesen is szívdöglesztő Samantha Fox!

London – A haját már másik irányba fésüli, kissé halványabban csillog a szeme, és a rúzs sem tűzpiros az ajkán, de az angol kebelcsoda ötven évesen is döglesztő.

Magasabb nem lett, de látványosabban karcsúbb / Fotó: Profimedia-Reddot
Magasabb nem lett, de látványosan karcsúbb / Fotó: Profimedia-Reddot

Ökölvívóedzés. Ennyi a nagy titok, legalábbis erre esküszik Samantha Fox, aki félszáz évesen sokkal karcsúbb, mint harminc éve, amikor hét országban volt listavezető Touch Me (I Want Your Body) című slágere, és hirtelen előkerültek a Sun harmadik oldaláról ismert félmeztelen fényképei. A kereskedő családba született szöszi ugyanis korán kezdte, méghozzá szülői támogatással. Édesanyja csinálta róla az első fehérneműs fotót, de a popsikerek után mindent megmutatott. Sőt, a nyuszis magazinban harminc évesen is domborított.

Sokan furcsállták, amikor 2003-ban kiderült, hogy a saját neméhez vonzódik, és talán szexszimbólum arculatának fenntartása is szerepet játszott abban, hogy csak 2009-ben lépett hivatalosan is életkközösségbe élete szerelmével, Myra Strattonnal (†60), aki tavaly augusztusban hunyt el rákbetegségben. Samantha alkoholproblémás lett, botrányos viselkedése miatt tavaly októberben egy Litvániába tartó repülőgépről is leszállították, de azóta is jár fellépésekre, és mindenhol megcsodálják, milyen jól tartja magát. Boldog születésnapot!

Forrás: blikk.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: