Otthon / Napi filmajánló / Napi filmajánló: Tiszta szívvel (magyar akcióvígjáték, 2016)
A kép forrása: filmrakat.hu

Napi filmajánló: Tiszta szívvel (magyar akcióvígjáték, 2016)

Till Attila írta és rendezte a Tiszta szívvel című magyar filmet, melyben a főszereplők a valóságban is fogyatékossággal élő emberek, akik a saját életüket, testüket, mondanivalójukat mutatják be egy különleges történeten keresztül. Ez egy drámaian vicces gengszterfilm, amelyben a kerekesszékesek életét és álmait ismerhetjük meg közelebbről.

Akcióvígjáték egy kerekesszékes bandáról, ahol két mozgássérült fiatal közeli barátságot köt egy vagány kerekesszékes bérgyilkossal. Így a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs a szereplőknek, bár ebben a kalandban semmi nem az, aminek látszik. Nincs határ fantázia és valóság között; miközben hőseink egyik tűzpárbajból vetődnek a másikba, megismerjük a kerekesszékben töltött mindennapok kihívásait. Ezentúl még azt is átélhetjük, hogyan bocsát meg az apjának egy elhagyott fiú.

A kép forrása: filmrakat.hu
A kép forrása: filmrakat.hu

Till Attila új nagyjátékfilmje a tavaly befejezett 40 napos forgatás után, az A Company forgalmazásában 2016. április 28-án kerül a magyar mozikba. A film a Laokoon Filmgroup gyártásában, Stalter Judit producer vezetésével készült.

Forrás: filmrakat.hu

About hellodelsomogy

Check Also

Napi filmajánló: A Maszk!

              A Maszk, amerikai akció-vígjáték, 97 perc, 1994 COOL …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: