Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Dráma: Nyug­ta­tókra iszik Damu fe­le­sége, el­dobta ma­gá­tól kis­ba­bá­ját!
A kép forrása: internet

Dráma: Nyug­ta­tókra iszik Damu fe­le­sége, el­dobta ma­gá­tól kis­ba­bá­ját!

Az asszony tel­je­sen el­vesz­tette az ural­mat el­méje fe­lett. Mióta ki­en­ged­ték a kór­ház­ból új­szü­lött kis­lá­nyá­val, ismét az al­ko­hol rab­jává vált, el­tűnt ott­hon­ról.

Damu Roland felesége képtelen pia nélkül élni. A szenvedélybeteg asszony képtelen volt összeszedni magát, miután elhagyta a kórházat gyermekével, Majával: ismét a szesz kerítette hatalmába. Edina édesanyja nagyon el van keseredve.

“Tehetetlenek vagyunk, ahogy az orvosok és a ha­tóságok is. Hittünk mindannyian Edinek, de sajnos, ahogy a kórházból hazatért, másnapra bekattant, és elment. Egy hete nem is látta a kislányát. Azt hajtogatta, hogy a testvérével, aki vállalta a pici gyámságát, nehogy intézetbe kerüljön a baba, el akarjuk venni tőle a gyerekét”kezdte a Blikknekkönnyes szemmel az asszony, aki feladta a harcot. Többé már nem bízik lányában.

Hazament Érdre, és sajnos megint iszik, ráadásul szerintem nyugtatókat is szed.

Eddig mindenért Rolandot okolta, de most nem hivatkozhat már erre. Két dologra gondolok: sajnos be kell látnom, hogy Edinám menthetetlen alkoholista, vagy jobb esetben szülés utáni depressziója van. Engem is otthagyott, van, hogy a telefont sem veszi fel napokig, míg a környékbeliek az italdiszkont környékén látták” – tette hozzá Damu anyósa.

Forrás: ripost.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: