Otthon / Nagyatádi hírek / Olvasóink szavaztak: nagyon nem elégedettek a nagyatádi kórházzal

Olvasóink szavaztak: nagyon nem elégedettek a nagyatádi kórházzal

A napokban indítottunk egy szavazást, amelyben azt kérdeztük meg, hogy Ön elégedett – e nagyatádi kórházzal? Négy válasz lehetőség volt:

  1. Igen, teljes mértékben elégedett vagyok. 12%
  2. Nem érdekel, de ha bekerülök és nem kapok fröccsöt, akkor nem. 3%
  3. Vannak hiányosságok, de inkább igen.17%
  4. Nagyon nem vagyok elégedett. 68%

Május 12-ig 167 szavazat érkezett az olvasóinktól, akik kinyilváníthatták a véleményüket a nagyatádi kórházról, annak az ellátásáról. A szerkesztőségünk nagyon meglepődött, hogy a válaszadók 68%-a nagyon nem elégedett a Dél-somogyi kisváros kórházi ellátásával, és csupán a véleményt nyilvánítók 12%-a az, aki elégedett a kórházzal.

Mi lehet a baj? A kórházigazgató elmondása szerint a nagyatádi kórház a körülményekhez képest jól működik, az adósságállomány sok kórházzal ellentétben alacsony, 300 millió forint alatt van. Az olvasóink ezt nem így érzékelik, hiszen a válaszadók széles rétege nem elégedett a kórházzal, annak ellátási színvonalával.

Tény, hogy az egészségügy nincs jó állapotban, sok kórház nagy nehézségekkel küzd, és hogyha nem kitartó, szorgalmas ápolók és orvosok dolgoznának, már valószínűleg összeomlott volna az egész kórházi ellátás Magyarországon.

Nem tudjuk, hogy ezek az eredmények korrekt visszajelzések – e  a nagyatádi kórházigazgatónak, de bízunk abban, hogy  majd kicsit más aspektusból is megszemléli a dolgokat vagy tovább hajtogatja azt, amit a maga szemével lát és tapasztal…

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Tisztújítás: közülük kerülhet ki a Jobbik következő vezetése

Szombaton tartja tisztújító kongresszusát a Jobbik. A párt szabályzatai alapján a jobbikos alapszervezetek jelölhették taggyűléseiken …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: