Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Ter­ror­pá­nik Can­nes-ban! Fej­vesztve me­ne­kül­tek a sztá­rok!
Fotó: Twitter

Ter­ror­pá­nik Can­nes-ban! Fej­vesztve me­ne­kül­tek a sztá­rok!

Az Isz­lám Ál­la­mé­hoz ha­sonló egyen­ru­hát vi­selő ál­ter­ro­rista cso­port kel­tett ri­a­dal­mat. Mo­to­ros csó­nak­kal és he­li­kop­ter­rel kö­ze­led­tek a vi­lág­sztá­rok lu­xus­szál­lo­dája felé a film­fesz­ti­vál ide­jén!

Óriási riadalom tört ki a világhírű cannes-i filmfesztiválra egybegyűlt sztárok körében! A francia város egyik fényűző tengerparti szállodája felé ijesztő sebességgel száguldott egy katonai helikopter, míg a vízen egy motoros csónak közeledett a part felé, hat, öngyilkos merénylőnek tűnő terroristával. A csónakon egy, az Iszlám Állam jelképéhez megszólalásig hasonló zászló lobogott. – írja a The Sun.

A Hôtel du Cap in Antibes illusztris vendégei épp a szálloda teraszán vacsoráztak, amikor észrevették a  terroristának tűnő alakokat. Azonnal kitört a pánik.

Míg mások fejvesztve menekültek, a Vanity Fair című népszerű magazin szerkesztője, Graydon Carter és felesége meg sem tudtak mozdulni. Sokkos állapotban ültek a széken.

Később kiderült, az egész csak vaklárma volt!

A szálloda biztonsági emberei azonnal elkapták a partra érkező álmerénylőket, azt azonban még mindig nem tudják, hogy ki áll a szándékos pánikkeltés mögött.

Az mindenesetre biztos, hogy az akciónak semmi köze a rémtetteiről elhíresült Iszlám Államhoz.

Forrás: ripost.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: