Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Hol a bugyi? Hatalmasat villantot a szupermodell Cannes-ban
A szupercsinos Bella Hadid gyönyörűen festett Alexandre Vauthier vörös ruhakölteményében /Fotó: Northfoto

Hol a bugyi? Hatalmasat villantot a szupermodell Cannes-ban

Cannes — Ismét nem ér véget úgy a világ egyik legrangosabb filmfesztiválja, hogy valaki ne villantott volna egy hatalmasat a vörös szőnyegen!

Bella Hadid (19) szupermodell egy vörös, Alexandre Vauthier által tervezett selyemruhát viselt az egyik premier előtt, ám annál jóval nagyobb feltűnést keltett, mint gondolta volna. Ez a különleges és igen szexi ruha ugyanis szinte semmit sem takart Hadidon, így nemcsak a tökéletes testét volt nehéz takargatnia, hanem azt a tényt is, hogy nem húzott fehérneműt a ruha alá.

A kép forrása: blikk.hu/northfoto
A kép forrása: blikk.hu/northfoto

Ez akkor derült ki, amikor vérbeli profiként pózolni kezdett a fotósoknak: szexibbnél szexibb képek készültek róla, ám egy pillanatra elfeledkezhetett arról, hogy mennyire csúszik a ruha a végtelen hosszú lábain, és megtörtént a baj. Minden bizonnyal ez nemcsak a vörös szőnyeg, hanem Cannes legnagyobb villantása is egyben, ugyanis a hölgyek kínosan ügyelnek arra, hogy ha a mellük nem is minden alkalommal, az alsó felük azért kellőképp takarva legyen. Bár úgy tűnik, a modellt egyáltalán nem zavarta, hogy az egész világ meglátta a vénuszdombját, így is érdekes, hogy csupán 19 évesen miért is gondolja valaki, hogy ez nem kellemetlen…

A kép forrása: blikk.hu
A kép forrása: blikk.hu

Ám ha önmagában ez még nem borzolná eléggé a kedélyeket, érdemes megnézni, hogy nem Hadid volt az egyetlen, aki ezt a ruhát akasztotta le a vállfáról indulás előtt. 2014-ben Rita Ora (25) énekesnő már viselt egy ugyanilyen darabot az MTV Video Music Awards díjátadóján, ám ő jóval elővigyázatosabb volt, s nem kellett vörös fejjel távoznia egy villantás miatt. Bár Ora is igen csinos, nehéz nem észrevenni, hogy bizony teltebb, mint Hadid, s lehet, hogy pont ennek okán nem csúszkált rajta annyira a ruha, hiszen volt, ami a helyén tartotta. Annyi bizonyos, hogy mind a két hölgynek jól állt a vörös darab, ám csak egyikük tudta valódi dámához méltóan viselni.

A kép forrása: blikk.hu
A kép forrása: blikk.hu

Forrás: blikk.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: