Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Lajcsi elárulta, hogy ki juttatta börtönbe!
A kép forrása: internet (illusztráció)

Lajcsi elárulta, hogy ki juttatta börtönbe!

Galambos Lajcsi a Morning Show-ban elárulta, egész konkrét sejtése van arról, ki juttatta őt börtönbe. A mulatós sztár szerint többek között a Sláger Tv román tulajdonosa, Radu Morar állhat a letartóztatása hátterében.

– A médiában lévő producerek, televízió-tulajdonosok, nagyhatalmak jóindulatba fenyegetett fenyegetőzésekkel bombáztak” – ködösített először Lajcsi, majd kibújt a szög a zsákból:

– Az egyik tévétársaság tulajdonosa kért tőlem egy találkozót azon a csütörtökön, amelyet követő kedden letartóztattak. Annyit mondott, hogy jobb lenne, ha a mi együttműködésünkre koncentrálnék, ellenkező esetben meglátom, hogy milyen nagy bajom lesz, akár el is vihetnek a feleségemmel együtt. A Dáridó nevet, a műsorbrandet le akarta védeni ez a jóakaróm, de nem mentem bele.

A férfi nem volt más, mint Radu Morar, aki Lajcsi szerint nem blöffölt, amikor megfenyegette, hanem tudott valamit.

– Ő szólt, hogy be fognak vinni, de a Keresztapát többször megnéztem, és tudjátok, hogy azt szokták mondani, hogy aki a hírt hozza, az az áruló.

Lajcsi továbbra is kitart amellett, hogy tőrbe csalták, elérték, hogy titkos nyomozás induljon ellene, hogy lehallgassák a telefonját.

Nem beszélhetek róla, hogy milyen indokkal történt mindez, mert a lehallgatási jegyzőkönyvben ott van, hogy államtitok. Mondjuk azt nem tudom, hogy ami velem kapcsolatos, az miért államtitok. – értetlenkedett Lajcsi.

Az is kiderült, a nyomozás során nem tudták bizonyítani az áram vagy a gázlopás tényét.

– Sőt, mi be fogjuk tudni bizonyítani, hogy nincs alapja a vádnak. Ha az igazság kiderül, akkor semmi esélye nincs annak, hogy visszavigyenek a börtönbe – zárta mondandóját magabiztosan Lajcsi.

Forrás: blikk.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: