Otthon / Dél-somogyi hírek / Janota Zoltán, a nagyatádi triatlon szakember ma viszi csatába a versenyzőit Lisszabonban a Triatlon Európa-bajnokságon

Janota Zoltán, a nagyatádi triatlon szakember ma viszi csatába a versenyzőit Lisszabonban a Triatlon Európa-bajnokságon

Pénteken is nagy dolgok vannak készülőben a világban és persze somogyi vonatkozása is van a dolognak. Janota Zoltán, nagyatádi triatlon szakember és Ironman versenyző, ma viszi csatába – ahogy ő fogalmazott – a versenyzőit Lisszabonban a Triatlon Európa Bajnokságon.

Telefonon értük utol még a rajt előtt. Janotától megtudtuk, hogy egy látássérült leány Lengyel Zsófi és segítője, Tóth Zsófinak  az edzője. A mai verseny nem csak az Eb- helyezésekről, de a rió-i paralimpiai indulást is jelentő kvóta, pontok megszerzéséről is szól. Nagyon izgalmas napnak néznek elébe,  felemelő érzés képviselni a hazánkat.

janotazoli

Ehhez mérten alázattal és keményen fogunk versenyezni. Otthoni idő szerint 17:00-kor kezdődik a mi futamunk. Köszönjük a szurkolást előre is – mondta a telefonos megkeresés során Janota Zoltán.

A hellodelsomogy.hu szerkesztősége sok sikert kíván a csapatnak! 🙂

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kadarkút, Babócsa… Vajon a kormánypárti képviselő Szászfalvi László, most miért hallgat?

A jobbikos országgyűlési képviselő ma reggeli bejegyzése közösségi oldalán: Ander Balázs Elátkozott beruházások földje? – …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: