Otthon / Ország-Világ / Felmondtak Szaniszló Ferencnek, a Világ-panoráma főszerkesztőjének
A kép forrása: internet

Felmondtak Szaniszló Ferencnek, a Világ-panoráma főszerkesztőjének

Csütörtökön szivárgott ki a hír, hogy az Echo Televízió felmondott Szaniszló Ferencnek, a csatorna legnépszerűbb műsora, a Világ-panoráma főszerkesztő-műsorvezetőjének. Sem az újságíró, sem pedig Széles Gábor tulajdonos nem nyilatkozott azóta.

Az alfahir.hu egyébként úgy értesült, hogy szerdán közölték a hírt a külpolitikai újságíróval, a megállapodás szerint a júniusi Világ-panoráma műsorok még adásba kerülhetnek. A holnapi, pénteki adást már korábban rögzítették.

Márciusban új vezetés került az Echo TV élére, az akkor megkezdett tisztogatásnak az első áldozata Miki Tímea vezérigazgató és a helyettesei lettek. Az alfahir.hu hírportál forrásai arról tájékoztattak, az is csoda volt, hogy már akkor nem kellett távoznia Szaniszló Ferencnek.

Szaniszló Ferenc több, hazánkat és a globális politikát befolyásoló tényezőre rávilágított műsoraiban, így például sokat foglalkozott a migrációs válsággal és az Európai Unió és az Egyesült Államok között formálódó szabadkereskedelmi egyezménnyel, de nyíltan kiállt Palesztina mellett is.

Táncsics-díj

Emlékezetes, hogy 2013-ban milyen nemzetközi balhét csaptak abból, hogy Szaniszló Ferenc megkapta az újságírói szakmai Táncsics-díjat Balog Zoltán minisztertől. Ez az érthetetlen folyamat végül abban csúcsosodott ki, hogy az újságíró visszaadta a díját.

Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: