Otthon / Ország-Világ / Orális szex közmunkáért? Feljelentették a polgármestert, nyomozás indult
A kép forrása: hvg.hu

Orális szex közmunkáért? Feljelentették a polgármestert, nyomozás indult

Hivatali visszaélés gyanúja miatt nyomozás indult a Baranya megyei Drávapiski polgármestere ellen – közölte a Blikk. Egy nő jelentette fel, aki szerint a polgármester orális szexre kényszerítette a közmunkáért cserébe, a település vezetője szerint viszont csak le akarják járatni.

A feljelentő K. Evelin szerint Mali Zoltán polgármester orális szexre kényszerítette, cserébe pedig később a nő részt vehetett a közmunkaprogramban, és azt állítja, hogy a férfi a családja lakhatásáról is gondoskodott – írta a Blikk. A vizsgálat megindítása után két újabb nő is hatóságokhoz fordult, ők is azt állítják, hasonlóképpen bánt velük a polgármester, mint K. Evelinnel.

A nők ügyét Drávapiski volt alpolgármestere, Illés Attila karolta fel, aki a beszámoló szerint azt tanácsolta a két újabb panaszosnak, tegyék meg ők is feljelentésüket. Közölte, nem titok, hogy haragban van a polgármesterrel, mert szerinte Mali Zoltán gazdasági bűncselekményei ­miatt őt marasztalták el a bíróságon, de a mostani ügyben csak annyi szerepe van, hogy tőle kértek támogatást az érintettek, mert féltek.

Mali Zoltán a Blikknek azt mondta, a botrányt szándékosan kavarták ellene, hogy lejárassák. Hozzátette, van egy hangfelvétele arról, amelyen egy nő azt mondja, az alpolgármester őt is megkereste, és pénzt ajánlott neki azért, hogy befeketítse a polgármestert. A felvételen szereplő nő viszont nem fogadta el a pénzt, hanem hozzá fordult, és a rendőrségre is elmegy majd – tette hozzá Drávapiski vezetője.

Forrás: hvg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: