Otthon / Ország-Világ / Bulvár / 5 kiváló tipp Heidi Klumtól, hogy nekünk is menjen
A kép forrása: hirado.hu

5 kiváló tipp Heidi Klumtól, hogy nekünk is menjen

A szupermodell 43 évesen még mindig ragyogóan néz ki. Vannak néhány ötlete arra, hogy mi se fessünk rosszabbul.

Ha valakinek feltétlenül hinni szeretnénk egy diéta vagy életmódváltás kapcsán, talán nem árt olyanra hallgatni, aki minden porcikájával annak hitelességét bizonyítja. Heidi Klum úgy tűnik, ha nem is nagyon elszánt fogyókúrázó, de az ő életében is akadtak szakaszok, amikor az átlagosnál jobban kellett magára figyelni. Néhány pontban most elmeséli, hogyan is csinálta – hogyan csinálja.

A kép forrása: hirado.hu
A kép forrása: hirado.hu

 

1. Meghatározott célok
Fontos, hogy legyenek céljaid- mondja Klum. Például, én mielőtt elindulok futni, elhatározom hogy 1,5 km futást másfél kilométer séta követ. És ebből nem engedek. Mint ahogy abból sem, hogy ezt mindennap megtegyem.

2. Kiegyensúlyozott táplálkozás
Fontosnak tartom a mértékletességet, de nem viszem túlzásba. Nem tudok éhezni. Ha megkívánok egy sajtburgert, hát megeszem, de úgy, hogy közben minden porcikám élvezi azt a sajtburgert.  Mondj nemet a fehér kenyérre és a tésztára!
Soha nem azzal a szándékkal fogyókúráztam, hogy fogyjak. Ha fogyni akartam egyszerűen kihagytam az étrendemből a tésztát és a fehér kenyeret. Mindazt, aminek a hiányát jól tolerálja a szervezet

A kép forrása: hirado.hu
A kép forrása: hirado.hu

3. Lopj idő, hogy törődhess magaddal!
Ha anyuka vagy, túl sok esélyed nincs erre, szóval ki kell szakítanod az időt – valaminek a rovására. Én például a kutyasétáltatást szoktam kihasználni, ilyenkor kocogok.

4. Kell egy barát!
Jó, ha van melletted valaki, aki ösztönözni tud. Például reggelenként, amikor semmi kedved a mozgáshoz. Cserébe te is ösztönözheted őt, ha már ő unja az egészet.

5. Ha elmúltál 40, mozogj többet!
Azt gondoltam, hogy a zsíranyagcsere romlása engem nem fog érinteni 40 felett. Tévedtem. A kor előrehaladtával másképp viselkedik a szervezet, így egy dolgod marad: mozogni, mozogni – minél többet!

Forrás: hirado.hu

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: