Otthon / Ország-Világ / Végre! Elképesztő újítást vezet be a Tesco!
A kép forrása: blikk.hu

Végre! Elképesztő újítást vezet be a Tesco!

Júniustól a Tesco vásárlói 111 áruházban már azelőtt megkóstolhatnak bizonyos élelmiszereket, mielőtt a kosarukba tennék azokat.

A program első két hetében paradicsomot és cukordinnyét, a következő 14 napban pedig magnélküli fekete dinnyét és epret tesztelhetnek az érdeklődők.

Általánosan megfigyelhető tendencia, hogy az emberek az élelmiszerek kiválasztásakor egyre inkább a minőségi, friss termékeket keresik. Az áruház ezért egy hónapnyi tesztelés után új szolgáltatást vezetett be: a vásárlók a 3000 négyzetméter feletti hipermarketek mindegyikében rendszeresen más és más alapanyagokat tesztelhetnek a külön erre a célra elhelyezett kóstolópultokban.

A termékek kínálata kéthetente változik, így a későbbiekben olyan szezonális gyümölcsöket is megízlelhetnek vásárlás előtt a látogatók, mint a nektarin, a sárga- és őszibarack, vagy a különleges, sárga belsejű görögdinnye. A kóstolóállomásokon az áruház munkatársai adnak tájékoztatást a zöldségek, gyümölcsök eredetével kapcsolatban, és egyszerű, egészséges recepteket is megosztanak az érdeklődőkkel.

Forrás: blikk.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: