Otthon / Ország-Világ / Volner János beperelte Orbán Viktort
A kép forrása: internet

Volner János beperelte Orbán Viktort

Az alfahir.hu információja szerint Volner János, a Jobbik alelnöke polgári pert indít Orbán Viktor ellen. A miniszterelnök néhány nappal ezelőtt egy parlamenti vita alkalmával adócsalónak titulálta a nemzeti párt képviselőjét.

Volner János még hétfőn kérdezte arról Orbán Viktort a parlamentben, hogy kicsoda Habony Árpád, illetve milyen funkciót tölt be a kormányzati munkában.

A miniszterelnök erre a kényes fölvetésre reagált a nemtelen vádaskodással, miután a konkrét kérdésre kitérő választ adott, “ellenérvek” gyanánt pedig leadócsalózta a legerősebb ellenzéki párt politikusát.

A Jobbik alelnöke tudomásunk szerint azért döntött a polgári per mellett, mert Orbán mentelmi jogát biztosan nem vonná meg az Országgyűlés, így ez az egyetlen módja, hogy jogi úton vegyen elégtételt az őt ért sérelemért.

Volner János szerint amit Orbán állít, az egyszerűen nem fedi a valóságot, hiszen ő soha nem adott túl úgy vállalkozáson, hogy annak köztartozása lett volna, és soha, semmilyen formában nem folyt ellene adóhatósági eljárás.

Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: