Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Könnyfakasztó! Mellső lábain csúszva mászott vissza kicsinyeihez a megkínzott, lebénult cica
Az anyai ösztönök még a kegyetlen kínzás ellenére sem szünhetnek meg /Illusztráció: Northfoto

Könnyfakasztó! Mellső lábain csúszva mászott vissza kicsinyeihez a megkínzott, lebénult cica

Pusztán azért mert rendkívül idegesítette, szomszédja borzasztóan megkínozta egy ausztrál nő macskáját. Ezt követően azonban nem mindennapi dolog történt.

Az ausztrál nő cicája nemrég született kölykeivel együtt a kertben élt, ám a gazdi egyik nap többszöri hívásra sem tudta hazacsalogatni a macskát. Márpedig ideje lett volna hazatérni, ugyanis tálalásra került a kaja, ráadásul a kicsiknek is szoptatásra lett volna szükségük.

Néhány nappal később azonban kiderült: nem ok nélkül maradt távol a sokszoros anyuka. A macska ugyanis mellső lábain kúszva jelent meg a háznál, mivel a szomszédot annyira idegesítette a macska jelenléte, hogy dühében megkínozta a szerencsétlen állatot, ezzel megbénítva őt. Ezt látva a nő azonnal arra a menhelyre vitte a macskáját, ahova az anya távollétében beadta a kicsiket is, így tud rájuk vigyázni addig, míg örökbe fogadhatóak lesznek. A hatóságok állatkínzás miatt eljárást indítottak a kegyetlenkedő szomszéd ellen – írja a Boredpanda.

A menhely videóján is jól látható, hogy a kicsik mellett lévő macska hátsó lábai teljesen maga alá vannak gyűrődve.

Forrás: blikk.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: