Otthon / Ország-Világ / A Hit Gyülekezetének vezetője nem kér a muszlimokból és Sorosból sem
A kép forrása: internet

A Hit Gyülekezetének vezetője nem kér a muszlimokból és Sorosból sem

Németh Sándor nem osztja sem az Európai Unió, sem a Soros György által fémjelzett globális pénzvilág migránsügyben képviselt álláspontját.

A vezető lelkész sok más kérdésben is bírálta a nyugati politikát, most pedig kvótaügyben is határozott álláspontot képvisel.

A Hit Gyülekezete vasárnapi istentiszteletén Németh Sándor kijelentette, hogy a népszavazáson a betelepítési kvóta ellen szavaz majd – olvasható a Mandineren. Hogy a vezető lelkész milyen úton jutott el ehhez az elhatározáshoz, azt – az Új Exodus című folyóiratban megjelent – szavait, gondolatait megismerve könnyű beazonosítani.

Németh Sándor a marxizmus utóhatásaiban látja a legfőbb veszélyforrást, amely eszme mindent kritizál és tagad, ezért a kereszténységgel sem egyeztethető össze. Ennek az eszmének a romboló jellege a szocialista egypártrendszer bukását követően csak még jobban felerősödött, hiszen egy marxista számára minden rossz, amit nem ő irányít.

Egyes körök legfőbb célja a vallásellenesség szítása

A mai világot – Németh Sándor szerint – a modernizáció köntöse mögé bújva még ma is ez a szemlélet uralja. A mostanában „divatos” témákat, mint a drogliberalizáció, meleglobbi, vallásellenesség felkapva különösen a fiatalok körében roppant erős ez a gondolkodásmód.

A felsőoktatási intézményekből kikerülő, magasan kvalifikált emberek még az iszlámot is hajlandóak felhasználni a keresztényellenesség további szítására.

Németh Sándor a bevándorlás kérdésköre kapcsán tart attól, hogy Európából akár „Eurábia” is lehet és ebben ugyanúgy megvan a Németország által vezetett nyugat-európai világ, mint az Egyesült Államok, a gazdag szunnita államok és a Soros-féle pénzvilág felelőssége is.

A közel-keleti válságot, amely a migrációs kibocsátás legfőbb gócpontja, végső soron az Egyesült Államok politikája idézte elő – mondta Németh Sándor.

Soros és aktivistáinak szerepe

Sorosék pedig a migrációt kizárólag üzleti alapon közelítik meg, emberi jogi kérdéssé hegyezik ki az egész történetet, alapítványai és aktivistái is a feltétel nélküli befogadást képviselik és hirdetik.

Ráadásul Németh Sándor szerint erre a gondolkodásmódra az unió vezetői részéről is nagy a fogadókészség. Az pedig már botrányos, hogy Ferenc pápa is ebbe az irányba ment el és híveit is a befogadásra buzdítja – jelentette ki a vezető lelkész.

Bár Putyin rendszerének „lényegét” ismerjük, de nem teljesen érthető, hogy az USA miért képvisel ennyire konfrontatív politikát Oroszországgal szemben. Ez az Oroszország egyáltalán nem a létező legrosszabb rendszer – fejtette ki álláspontját a vezető lelkész.

A kvótarendszer kikényszerítése esetén a demokrácia még formálisan is megbukna

Németh Sándor szerint ha az ún. renitens, a betelepítési kvótarendszernek ellenálló Kelet- és Közép-Európai országokra az EU rákényszeríti akaratát, akkor attól a pillanattól kezdve semmivel sem lesz különb attól, mint amilyenek a szovjet típusú parancsuralmi rendszerek voltak.

Németh Sándor azért bízik abban, hogy az Angela Merkel vezette kormány nem fosztja meg Magyarországot az önrendelkezés jogától és nem is hozza országunkat, népünket olyan helyzetbe, amelyben a gazdasági-pénzügyi összeomlás elkerülése végett kénytelen lesz a magyar kormány „önként„ lemondani e jogköreiről.

A Hit Gyülekezete vezető lelkésze szerint már most nemzeti sorsunk jövőbeni alakulásával kapcsolatos kérdésekről zajlik a politikai és kulturális harc.

www.magyaridok.hu – nol.hu, mandiner.hu, youtube.com – flamagazin.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: