Otthon / Somogy megye / Hány szurkolót bír el a Balaton-part? A legnagyobb bulistrand nyitóbuliján lesz az izland-magyar meccs
A kép forrása: alfahir.hu

Hány szurkolót bír el a Balaton-part? A legnagyobb bulistrand nyitóbuliján lesz az izland-magyar meccs

A siófoki Plázs 2000 négyzetméteres homokos parttal, 400 négyzetméteres vízi óriásstéggel, tengerparti hangulattal, és egy népszerű nyitóbulival indítja meg a szezont szombaton, és szerencséjükre pont aznap lesz az izland-magyar válogatott Eb-mérkőzés is.

Nem tudjuk, hogy volt-e szándékosság abban, hogy pont aznap nyitják meg a megújult bulistrandot, amikor az osztrákok elleni bravúros, világversenyen évtizedek óta nem látott magyar focicsoda miatt még nagyobb rajongás van a nemzeti tizenegy Eb-szereplése iránt. Ha kedden csak a fél ország, akkor most szombaton egészen biztosan az egész ország (a gúnyhatáron túliakról nem is beszélve) fog a képernyők elé ülni. Budapesten a Futball-sziget várja majd ismét a legnagyobb kivetítővel a szurkolókat, Siófokon pedig előreláthatólag a magyar tenger talán legjobb hangulatú helyszínére lehet majd kilátogatni.

A Plázs medencéjét körülölelő 500 négyzetméteres terasz, a megszépült főépület, az óriásstég és nem utolsó sorban a homokos part és hűsítő Balaton mind-mind csak fokozni fogják valószínűleg nemcsak a pihenni, strandolni, bulizni, de szurkolni vágyók hangulatát is. Ugyanis a nyitónapon óriáskivetítőkön lehet majd követni az izland-magyar meccset 18 órától, amely után pedig napjaink hazai könnyűzenei életének egyik legismertebb formációja, a Wellhello fog színpadra állni.
Ha szombaton nyerünk (márpedig, naná!), akkor úgy tűnik, hogy az ország legnagyobb bulistrandján sem érhet majd túl hamar véget az éjjel. Az viszont biztos, hogy aznap megtudjuk, hány szurkolót bír el a Balaton-part.
Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Sok munkát ad a vihar a megye tűzoltóinak

Csúnyán elverte a jég Kaposvárt és környékét. A viharos időjárás miatt sok a teendője a …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: