Otthon / Barcsi hírek / Ander a legaktívabb Somogy megyei képviselő, Szászfalvi László a nyomába sem ér
A '14-es győztes és az igazi kihívó

Ander a legaktívabb Somogy megyei képviselő, Szászfalvi László a nyomába sem ér

Ander Balázs, a Barcson élő jobbikos országgyűlési képviselő a tavaszi ülésszak során sem szenvedett témahiányban, ugyanis a 199 képviselő közül ő beszélte a 20-ik legtöbbet. A Jobbik-frakción belül is nagyon jól teljesített, hiszen a 24 képviselő közül, ő található a hatodik helyen.

Aki kíváncsi, az ITT is megnézheti, hogy a listáról a parlamentbe jutott volt barcsi történelemtanár milyen ügyekben szólalt fel.

Somogy megyének 7 országgyűlési képviselője van, akik közül csak a listáról jutott képviselők igyekeztek jó teljesítményt nyújtani, hiszen ahogy írtuk, Ander Balázs nagyon aktív munkát folytatott az elmúlt két évben, de Harangozó Gábor, az MSZP képviselője sem maradhatott szégyenben, de igaz, ő nem Somogy megyében él. Őt a fideszes Witzmann Mihály követi, aki a harmadikként állhat fel a dobogóra a 78-ik helyével, de viszont a csurgói országgyűlési képviselő, Szászfalvi László nem fért már fel a dobogóra, kevésbé folytatott aktív munkát a Tisztelt Házban, a 199 képviselő közül a 98-ik lett a rangsorban. Móring József Attila KDNP-s honatya aktivitása nem túl meggyőző, ugyanis neki csak a 137-ik helyet sikerült elfoglalni a 199 képviselő közül. A Fidesz két másik képviselője, Gelencsér Attila aktivitása alapján a 157-ik lett, Mátrai Márta meg a sereghajtók között tűnik fel a 167-ik helyével. Nem túl meggyőző a fideszes honatyák és honanya országgyűlési munkája, amit a grafikánkon is láthatnak a kedves olvasóink.

A két év teljesítménye:

A kép forrása: hellodelsomogy.hu
A kép forrása: hellodelsomogy.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kiürült a kaposvári kórház beteg gyermekeinek kincsesládája, így segíthetünk megtölteni!

A Nevetnikék Alapítvány régóta jelen van a kaposvári kórház gyermekosztályán, és a kincsesládáikból már rengeteg …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: