Otthon / Ország-Világ / Cristiano Ronaldo egy halom pénzt adományozott Böjte Csabának
A kép forrása: internet

Cristiano Ronaldo egy halom pénzt adományozott Böjte Csabának

Kevesen tudják, hogy a portugál csapat szupersztárját egy magyar edző, a korábbi 108-szoros román válogatott, Bölöni László fedezte fel. Az egykoron Románia nemzeti tizenegyét is irányító szakember a Magyar Hírlapnak adott interjút.

Bölöni 2001-ben a portugál Sporting Lisszabon edzőjeként figyelt fel a csatárzsenire, és rövidesen ki is próbálta a felnőttcsapatban. A döntés helyességét igazolja, hogy Ronaldot két év után a Manchester United akkor irtózatos pénzért szerződtette.

A csatárfenomén és felfedezője ma már nincsenek napi kapcsolatban, de mint Bölöni fogalmazott, ha jó ügyről van szó, mindig számíthat a focistára.

Cristiano szupersztár, akit nehéz megközelíteni. De amikor megkerestem valamilyen jótékonysági eseménnyel kapcsolatban, soha nem zárkózott el. Mindig számíthatok rá. Legutóbb éppen Erdélyben, Böjte atyánál gyűjtöttünk, és Ronaldo első szóra nem kevés pénzt adott a gyerekeknek

– mondja Ronaldo egykori mestere.

Bölöni még azt is elárulta, hogy Ronaldonak nincs gyengéje, csak van, hogy kifog egy-egy rosszabb napot.

Forrás: propeller.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Rekordsokan, 17 ezren indulnak az Ultrabalatonon hétvégén

Várhatóan 17 ezren állnak rajthoz Magyarország legnépesebb tömegsportrendezvényén, a XVI. NN Ultrabalatonon, a szervezők szerint …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: