Otthon / Sportos / Nem tartja nagyra Storck munkáját a Puskás Akadémia szakmai igazgatója
A kép forrása: alfahir.hu

Nem tartja nagyra Storck munkáját a Puskás Akadémia szakmai igazgatója

A csakfoci.hu fordította le azt az interjút, melyet a francia So Foot készített Bognár Györggyel, a Puskás Akadémia szakmai igazgatójával.

A sportvezető legendás a szakmai értékeléseiről, melyek egy rosszabb külvárosi kocsmában sem állnák meg a helyüket a teljes italkészlet elfogyasztása után, így most sem hagyott minket aranyköpés nélkül.
Bognárt szembesítették korábbi nyilatkozatával, melyben azt mondta, a külföldi edzők semmi újat nem hoztak a magyar fociba, majd megkérdezték, mi a véleménye Storckról. A szakember így felelt:
“A véleményemet akarja hallani? Dárdai tette ilyen dinamikussá a csapatot, Storck pedig egyszerűen csak folytatta a munkáját, különösebb változtatás nélkül. Ennyi. Átvette a csapatot és megnyerte azzal a pótselejtezőket, ami egy szép siker volt, akárcsak az, hogy továbbjutott az Eb-csoportból. Majd meglátjuk, hogy sikerülnek a vb-selejtezők.”
Azt hagyjuk is, hogy Bognár elfeledkezett például Kleinheisler Lászlóról, akit Storck fedezett fel, vagy épp Nagy Ádámról, akit korábban szintén a német szakember vitt ki az U20-as vébére.
A felcsúti szakmai igazgató tehát azt mondja, Storck csak azt folytatta, amit Dárdai elkezdett. Valamit azonban elfelejthetett: Dárdai kinevezésekor épp ő nyilatkozta, hogy az MLSZ ezzel szembeköpte a magyar edzőtársadalmat.
“U nemtom hányból edzősködött, nem tudom, hogy lehet valaki magyar szövetségi kapitány. (…) Pro licenszeket kell végezni, több évtizedes edzői munkák vannak egy-egy ember háta mögött és akkor Dárdai Pál a szövetségi kapitány?”

Végezetül ne feledkezzünk meg Bognár szakmai életútjáról sem: szűk 20 év alatt ült a BVSC, az MTK, a Sopron, a REAC, a Honvéd, a Felcsút, a III. Kerület, a Baja és a Csákvár kispadján, végül Felcsútra tért vissza szakmai igazgatóként. A sikerek még váratnak magukra.
Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Egy orosz tornász az Ukrajna elleni invázió támogatását szimbolizáló Z betűvel a dresszén állt ukrán versenytársa mellé a dobogón

Ivan Kulijak orosz tornász viselkedését sokkolónak nevezték. A szombati versenyt az ukrán Kovtun Illija nyerte …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: