Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Szellemet fotóztak a halálos baleset helyszínén
A kép forrása: bunugyihirek.hu

Szellemet fotóztak a halálos baleset helyszínén

Rágónyom a lencsén, vagy a testet elhagyó lélek? Íme, a hét legfelkavaróbb fényképe.

A Mount Sterling (Kentucky, USA) városában élő Saul Vazquez szállítmányozási vállalatot működtet testvéreivel közösen. Július 13-án éppen hazafelé tartott a cég kamionjával, amikor a természetvédelmi területen átvezető autópálya mellett futó szervizúton balesetre lett figyelmes. Elhaladtában odakattintott egyet, inkább csak a rend kedvéért, aztán amikor otthon alaposan megnézte a képet, elhűlt.

A kép forrása: bunugyihirek.hu
A kép forrása: bunugyihirek.hu

A képen ugyanis egy szellem látható – pontosabban egy piszkosfehér folt, amely tagadhatatlanul emlékeztet egy emberalakra. A folt alatt egy csoportosulás látható: a mentősök és rendőrök, akik körülveszik a balesetben megsérült motorost.

Vazquez feltöltötte a képet a Facebookra, ahol hatalmas felzúdulást okozott a fotó. Amikor pedig kiderült, hogy a motoros később, kórházba szállítás után meghalt, ezrével osztották meg a képet, a férfitől pedig tucatjával kérték idegenek, hogy legyen az ismerősük. Cikkünk írásakor 15 ezer fölött jár a megosztások száma.

A jelenséggel kapcsolatban nem nyilatkoztak az illetékesek – bár mondjuk kérdés, hogy egyáltalán kik az illetékesek egy ilyen ügyben?

Forrás: bunugyihirek.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: