Otthon / Ország-Világ / Szarral öntötték le Budapesten a szcientológusok vezetőjét
A kép forrása: internet

Szarral öntötték le Budapesten a szcientológusok vezetőjét

Szombaton Budapesten, a Váci úton felháborodott lakók emberi fekáliával öntötték nyakon a Szcientológus Világegyház nagy titok­ban Ma­gyar­or szágra érke­zett főnökét.

A lakosok azért háborodtak fel, mert dél körül már több ezer szcientológus lepte el a környéket, és mint mondták, lépni sem lehetett tőlük.

Botrány az étteremben

Az amerikai fővezér tiszteletére a közeli Park Inn Radissonban akartak elegáns díszebédet és fogadást adni, itt pedig egy

neves roma családdal

kerültek összetűzésbe, akik azzal szívatták a vallási vezetőt, hogy hajlítson kanalat, vagy varázsoljon esőt, ha már annyira jóban van “földönkívüliekkel”. Az eső végül tényleg elkezdett esni, így a nagy beégés elmaradt.

A java csak ezután jött

A Ripost azt írja, Nagy Tamás, a szcientológusok magyarországi helytartója és az egyház sajtófőnöke Miklovicz Attila szabályosan kimenekítette a szcientológusok vezérét David Miscavige-t, de útközben még durvább dolog történt.

Szemtanúk szerint

egy felháborodott lakó – nem tudni pontosan, hogy az utcán állva, vagy egy fehér Barkas kisteherautóból, több vödör emberi ürülékkel leöntötte az egyház főnökét illetve a környezetében lévőket.

Állítólag akkora bűz kerekedett, hogy többen rosszul lettek. A szcientológusok vezérkara futva keresett menedéket az újonnan avatott székházban, híveik pedig a fekáliában csúszkálva követték őket. A bűz még szombaton este is érezhető volt a környéken.

A cikis esetről a szcientológusok vezérkara teljes hírzárlatot rendelt el.

Forrás: propeller.hu

 

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: