Otthon / Ország-Világ / 19 gyerekük van, segély nélkül élnek és nincs tartozásuk
A kép forrása: borsonline.hu

19 gyerekük van, segély nélkül élnek és nincs tartozásuk

Nagy-Britannia legnépesebb családjában 19 gyermek él együtt a szüleivel. Sue és Noel Radford nemrég hozta haza a legifjabb családtagot, Phoebe Willowot, aki 3,6 kg-mal jött világra. Sue azt nyilatkozta a The Sun magazinnak, hogy nem tudja kijelenteni, hogy nem válallnak még egy gyermeket, de az ellenkezőjét sem. “Most nagyon boldog vagyok, hogy Phoebe egészséges és itthon vagyunk” – mesélte az asszony, aki 2014 júliusában elvetélt, amikor 23 hetes terhes volt Alfie-val.

A kép forrása: borsonline.hu
A kép forrása: borsonline.hu

A család nem igényelhet segélyt, hiszen van egy jól menő családi pékségük Lancashire-ben. Egy hét alatt 114 ezret költenek csak ételre, ami nem meglepő ennyi éhes száj esetében. Náluk átlagosan egy nap 8,5 liter fogy el, reggelire pedig 3 doboz gabonapehely, illetve 3 liter gyümölcslé. Évente 30 ezer fontot – 11 millió forintot – költenek a gyerekekre, de minden évben elmennek nyaralni és mindenki kap karácsonyra és a szülinapjára is ajándékot.

Az asszony első szerelme volt Noel, az első közös gyermeküket 14 évesen hozta világra. Eredetileg három gyereket szerettek volna, de aztán egymás után jöttek a porontyok, ők pedig nem álltak ellen a dolognak. A rokonok és a barátaik szerint a 20-as egy szép kerek szám, így szerintük nem kéne semmiképp most leállniuk.

A kép forrása: borsonline.hu
A kép forrása: borsonline.hu

Sue viszont azért nem meri kijelenteni, hogy mindenképp vállalnak még egy gyermeket, mert nagyon megviselte, mikor elvesztette 23 hetes magzatát. “Azt hiszem, ha az ember elveszít egy gyermeket, akkor már nem lesz ugyanaz az ember. Soha nem leszek már olyan, mint Alfie előtt de tudom, meg kell tanulnom ezzel együttélni.”

Ezen a felvételen még “csak” 17 gyerekük volt

A párnak már van három unokája. Az apa minden reggel ötkor kel és a legnagyobb fiával együtt dolgozik a pékségükben. Egy átlagos napon a család nagyobbik része reggel hatkor kel, Sue pedig éjjel 11-kor kapcsolja le utolsóként a villanyokat. Naponta kilencszer megy a mosógépük és büszkék rá. hogy még soha sem használták a hitelkártyájukat. A családról már több televízióstársaság forgatott dokumentumfilmet.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: