Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Szexkelléke buktatta le Bódi Sylvit
A kép forrása: borsonline.hu

Szexkelléke buktatta le Bódi Sylvit

Az egykori nyuszilányt a csomagja miatt kapták ki a sorból, és kísérték egyenesen az egyik kihallgató szobába a csomagjaival együtt. A hivatal emberei nem akarták a koffer kipakolását a többi utas haladásának rovására, illetve szeme láttára végezni, miután  Sylvi egyik böröndjében gyanús tárgyat jelzett az átvilágítóberendezés.

A kép forrása: borsonline.hu
A kép forrása: borsonline.hu

– A volt modell a hosszú útra magával vitt egy bilincset is, amit a fürdőruhái közül halásztak elő a tágra nyílt szemű vámosok. – mesélte a Borsnak az egyik reptéri dolgozó. – Ledöbbentek amikor a bikinik közé rejtve egy női rendőrjelmezt is találtak.

Bár ilyen felszerelés nagyjából minden szexboltban, vagy partykellékesnél beszerezhető akárki számára, a reptér emberei nem hittek Sylvinek. Informátorunkat megerősítette maga a modell is, az interneten közzé is tette a reptéri affér jegyzőkönyvét, a képhez padig a történetet is mellékelte.

„Hiába magyaráztam a tradíciónkról, mely szerint a bulik közepén mindig megjelenünk rendőrnő szerkóban. Nem sikerült őket meggyőznöm, hogy bilincs nélkül nem lehetek igazi rendőrnő. Abban megegyeztünk, hogy a hazafelé úton visszakapom” – kommentálta a fiaskót közösségi oldalán Sylvi.

 

A kép forrása: facebook.com
A kép forrása: facebook.com

Persze a mindig mindenbe belekötő kommentelők fantáziája most is belódult. Hozzászólásaikban többen is biztosra veszik, hogy a Sylvi által emlegetett beöltözős szörfös buli valójában egy hatalmas szexpartit takar. „Annyira bírom amikor vadidegen emberek jobban tudják, hogy én mit gondolok és érzek” – zárta a témát rövidre a nyuszilányból lett rendőrnő.

CHARTER PARTY

Európában a tengerparti üdülőhelyeken csak néhány éve kezdett elterjedni a szállodák és utazási irodák programkínálatában az úgy nevezett charter party. Az efféle rendezvények a parttól távol haladó, vagy éppen lehorgonyzott bulihajók fedélzetén zajlanak. Hogy ne csak a táncról és az italozásról szóljon egy ilyen hajókázás, ezért manapság bajusz-, kalóz-, és mindenféle mókás tematikára épülő beöltözős murit takar a charter party.
Forrás: borsonline.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: