Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Hűha! Nicole Scherzinger melle nem fér el a bikinifelsőben
38 esztendősen 10 évet letagadhatna / Fotó: Northfoto

Hűha! Nicole Scherzinger melle nem fér el a bikinifelsőben

Míkonosz – Ezúttal egy görög szigetről küldött szexi fotót a Pussycat Dolls egykori énekesnője, aki ennél kisebb bikinifelsőt már aligha vehetne fel.

A kép forrása: Instagram
A kép forrása: Instagram

Minikini? Nicole Scherzinger (38) mindig is szívesen mutogatta formás testét, de legutóbbi fotóján az amerikai énekesnő már alig bízott valamit a fantáziára. Kreolbarnán csillogó kebleinek mindkét oldalát végig lehet szemmel legelni a míkonoszi üdülésen készült fényképen, amelyet természetesen a közösségi oldalára töltött föl, a féri rajongók nagy örömére, bár a nők is szívesen nézegetik, milyen divatos cuccot vett magára. Már amennyit lehet látni belőle.

A kép forrása: Instagram
A kép forrása: Instagram

Elképzelhető, de kevésbé valószínű, hogy még mindig Lewis Hamilton (31) Formula 1-es autóversenyző orra alá kívánná dörgölni kanyargós idomainak szexis látványát, hiszen tavaly februári szakításuk nagyon véglegesnek tűnik. Kézenfekvőbb, hogy új szerelme, Grigor Dimitrov (25) bolgár teniszező ismerőseinek, és rajongóinak szeretné megmutatni, a 13 éves korkülönbség ellenére, ő még egy dögös fiatal csajszi, és ezzel igaza is lehet. Ellenvetés?

 Forrás: blikk.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: