Otthon / Csurgói hírek / Csurgó: Felújítják a Városháza tetőszerkezetét
A kép forrása: csurgo.hu

Csurgó: Felújítják a Városháza tetőszerkezetét

A Városháza emeletén két és fél hónapig szünetel az ügyfélfogadás. Az épület tetőszerkezetének felújítása miatt ugyanis az emeleti irodákban dolgozó irodavezetők és ügyintézők a Baksay utca 9. szám alá, a volt orvosi rendelő épületébe költöztek. Az ügyfélfogadás rendje nem változik. A felújítási munkálatok befejezésének tervezett határideje ez év október 2-a – írja a csurgotv.hu.

A kép forrása: csurgo.hu
A kép forrása: csurgo.hu

Július első heteiben elnéptelenedtek a Polgármesteri hivatal emeleti irodái. Az ott dolgozók átmenetileg ugyanis a Baksay utcai, régi orvosi rendelőbe költöztek. Erre a tényre hívta fel a hivatal dolgozóinak és a város lakosságának figyelmét a július 12-i rendkívüli testületi ülésen városunk polgármestere.
A közel két és fél hónapig zajló munkálatok idejére a hivatal a parkolóját is a kivitelező rendelkezésére bocsájtotta.

Főként a tetőszerkezeti elemek, vagyis a szarufa és a kötőgerenda elemek, valamint az elöregedett cserép cseréje fog megtörténni udvar felőli részen. Az utca felőli részen mez már korábban megtörtént – tájékoztatott Tóth Sándor, a Beruházási és Műszaki Iroda vezetője.

Rövid a határidő, mivel a tervek szerint október 2-ra kell elkészülnie a felújításnak. Jelenleg a munkálatok a megfelelő ütemben haladnak. Az önkormányzat addig is a lakosság türelmét kéri.

Forrás: csurgotv.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Fiatalok! Ne hagyjátok, hogy eldöntsék a sorsotokat! Szavazzatok ti is!

Lapunk birtokába került egy minden bizonnyal Dél-Somogyban készült hangfelvétel, amelyen az hallható, ahol egy ismeretlen …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: