Otthon / Egyéb / Eltűnt Farkas Flórián, a Jobbik keresést indított utána
A kép forrása: propeller.hu

Eltűnt Farkas Flórián, a Jobbik keresést indított utána

Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője tegnapi budapesti sajtótájékoztatóján – amelyet a Gyorskocsi utcai fogda előtt tartott Budapesten – azt mondta: normális esetben ott kellett volna találni a politikust. A párt aktivistái erre vonatkozó szórólapokat helyeztek el a környéken.

A jobbikos politikus úgy fogalmazott, ha a csalás, a szélhámosság és a felelősség alóli menekülés olimpiai szám lenne, akkor Michael Phelps a több mint 20 aranyérmével “csak jelenthetne” Farkas Flóriánnak, a “Fidesz-válogatott” pedig minden nemzetet felülmúlna.

A kép forrása: propeller.hu
A kép forrása: propeller.hu

Mirkóczki Ádám felháborítónak minősítette, hogy Farkas Flórián “vélhetően a rendre szállított olcsó cigányszavazatok miatt” továbbra is bizalmat élvez és az OLAF nyomozás elől is menekül. Amíg a kormány ehhez asszisztál, addig “Farkas Flórián egymaga a cigányság integrációjának legnagyobb gátja” – jelentette ki a Jobbik szóvivője.

Azt is mondta, hogy Mengyi Roland fideszes parlamenti képviselő is lelepleződött, a kormánypártnak pedig csak külsőség a polgári értékrend.

Mirkóczki Ádám értékelése szerint az embereknek elegük van a botrányokból és 2018-ban véleményt mondhatnak majd, ellenzékből azonban pártjának nincs érdemi beleszólása “a hatóságok, az igazságszolgáltatás hatékonyságába”.

Forrás: propeller.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Gyöngyösi Bayernek: “A nyilas-kommunistákat nem nálam kell keresni, hanem saját magánál, kezdve a nagyapjával”

Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke kemény hangú nyílt levélben válaszolt Bayer Zsoltnak, a Fidesz 5-ös …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: