Otthon / Migráció / Ez történik, ha sok a fiatal, egyedülálló férfi migráns
A kép forrása: internet

Ez történik, ha sok a fiatal, egyedülálló férfi migráns

Növeli a bűnözést az egyedülálló fiatal férfiak tömeges bevándorlása – mondta el Tamási Erzsébet kriminológus az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

A bevándorlás nyomán Nyugaton komolyan változnak a demográfiai arányok. Míg a ’70-es években Németországban például 83 férfi jutott 100 nőre, addig manapság 94. Továbbá a kutatások szerint, ha egy közösségben a 27 évesnél fiatalabbak aránya 20 százalék fölé emelkedik, az növeli az erőszakos cselekmények számát – mondta a szakember.

Ráadásul a migránsok súlyos pszichés sérüléseken mennek át, gyakran nem ismerik a befogadó ország nyelvét, szokásait, miután pedig a nők többnyire “felfelé keresnek párt”, a migránsok jelentős részét kitevő egyedülálló fiatal férfiaknak kicsi az esélyük a tartós kapcsolatra, és sokan közülük radikalizálódhatnak – vélekedett a szakember.

Tamási Erzsébet emlékeztetett arra, hogy Svédországban 1975-ben 450 nemi erőszak volt, tavaly csaknem a tizenötszöröse, 6620, és más bűncselekményfajtáknál is emelkedés tapasztalható. Jellemző az is, hogy Kanada bevándorlási politikájának egyik alapelve: egyedülálló fiatal férfiakat nem fogadnak be, csupán nőket és gyereket.

Forrás: hirado.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: