Otthon / Ország-Világ / Visszatér a Győzike Show?
A kép forrása: internet

Visszatér a Győzike Show?

A comment:com történetének egyik legnagyobb gyűlölethullámot kiváltó posztja ez volt itt (nem rekorder, a VV6 indulásáról írt poszt után a fél ország akarta felakasztani a szereplőket a töküknél fogva, és ennek megfelelően kommenteltek is bőszen, itt), aminek azt a címet adtam, hogy

Mitől jó a Győzike-show?

Mert ugye egy ilyen műsor alapból nem lehet jó. Pedig, ahogy a posztban is leírtam, én csak mint műsort elemeztem a Győzike Show-t, nem a népnevelési, értékközvetítési és hasonló szempontok alapján, mert ugye neki nem ez volt a dolga. Ez még az az időszak volt, amikor a nyilván előre megírt történeteken alapuló műsorban nem szaladt el a ló az alkotókkal, és tisztességesen összerakott realityt csináltak belőle, amit annak idején a fél ország nézett. Na jó, nem a fele, de 2 millió tévén ez ment, amikor az RTL adta.

Na, úgy néz ki, legalábbis ha Győző nem hazudik (volt már olyan a világtörténelemben, hogy nem mondott igazat), akkor az RTL feltámasztja a Győzike Show-t, 18 adással, gondolom az RTL II-re és mindezért 40 milliót fizet Gáspár Győzőnek. A Blikk írta meg elsőként a dolgot, és meg is kérdezték, a manapság fitnesszbádibildingerobikban utazó, mindkét nagy kertévét végighaknizó Gáspárt, hogy akkor ez hogy is van, ő meg készségesen válaszolgatott, igen, 40 millát kap, aminek a felét viszont odaadja egy alapítványnak, ami rákos gyerekeken segít.

Győzike állítja: szerződésben is rögzítette, hogy a csatorna egyből a szervezet számlájára utalja a pénzt.

Hát, jó. Én naiv vagyok, és elhiszem, hogy itthon lehet ilyen szerződést kötni, sőt, még azt is, hogy a VV8 mellé betolnak egy heti realityt az RTL II-re, legfeljebb majd jól pofára esek, ha kiderül, hogy kamu az egész.

Forrás: comment.blog.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: