Otthon / Ország-Világ / Celebek pörgetik a Fidesz médiabirodalmát
A kép forrása: alfahir.hu

Celebek pörgetik a Fidesz médiabirodalmát

Norbi, Réka, Kasza, Kata, Berki – a százmilliók mellett celebek is segítenek a kormányzati bulvárportál népszerűsítésében.

Folyamatosan növekszik a látogatottsága az általunk már bemutatott fideszes médiabirodalom ékkövének, a Ripost nevű bulvárportálnak.
Az Ómolnár Miklós által főszerkesztett portál szinte kizárólag bulvárhíreket közöl, ám itt jelennek meg elsőként az ellenzéki pártokat lejáratni kívánó, legtöbb esetben hazugságokra épülő anyagok is. Úgy tudjuk, közvetlenül a titkosszolgálatoktól is szereznek értesüléseket, hogy később a Riposttól vegye át az információkat a Habony-féle médiabirodalom többi sajtóterméke. A Ripostot az sem zavarja, hogy sorra bukják a pereket a hazugságaik miatt, pénzből ugyanis szinte korlátlan mennyiség áll rendelkezésre: a portálon sorra jelennek meg a többmilliós állami hirdetések.
Bőven telik látogatóvásárlásra is: a similarweb.com becslései szerint látogatottságuk közel 70%-a vásárolt forgalom, amiért összesen havonta tízmilliókat fizetnek ki a hírkereső oldalaknak (Kapu.hu, Hírkereső, Hírstart, Hírlista).
u
A pénzt természetesen arra sem sajnálják, hogy Facebookról szerezzenek olvasottságot, látogatóik negyede ugyanis innen érkezik. Oldalukat 50 ezren követik, ami nem túl kimagasló szám, számos Fidesz-közeli celeb azonban besegít nekik – vélhetően szerződéses megállapodás keretein belül.
Íme a hírességek, melyek a Fidesz kamuoldalára irányítják a látogatókat:

SCHOBERT NORBI

A Norbi Update oldalnak több mint egymillió követője van, a fitneszgurunak nevezett híresség pedig érdekes módon minden nap talál néhány kiváló receptet vagy fogyási tippet a Riposton. Csak ennyi: tökéletes!
Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: