Otthon / Egyéb / BAYER ZSOLT: TÚL BETEG
A kép forrása: flagmagazin.hu

BAYER ZSOLT: TÚL BETEG

Túl beteg” a szír migráns, hogy dolgozzon….

– a felesége, 8 gyereke mellé még 2 feleséget és 12 gyereket akar Dániába hozniAkár vicces is lehetne…

“Túl beteg” a szír migráns, hogy dolgozzon. A felesége, 8 gyereke mellé még 2 feleséget és 12 gyereket akar Dániába hozni.

A 47 éves Daham Al Hasan 2014-ben érkezett a feleségével és 8 gyerekével Szíriából Dániába.

A munkanélküli migránsnak, aki azt állítja, hogy túl beteg ahhoz, hogy dolgozzon, most jóváhagyták a családegyesítési kérelmét, azaz hogy a még Szíriában lévő másik 2 feleségét és 12 gyerekét Dániába hozza.

Mindez a dán adófizetőket arra kényszeríti, hogy gyerektámogatás címen a család részére évente 214 128 dán koronát, azaz több mint 9 millió forintot fizessenek ki.

A konzervatív párt nevében az integrációs szóvivő, Naser Khader azt mondta:

“Nagyon problematikus, hogy egy szír menekültnek megengedik, hogy betegnek mondja magát azért,hogy a munkát, és a dán nyelv megtanulását elkerülje, és így tarthasson el 20 gyereket.”

Azt is mondta, hogy nem szabadna lehetségesnek lennie, hogy valaki, aki nem szándékozik dolgozni, ilyen hatalmas összeget kapjon.

Arra tett felhívást, hogy szabjanak meg felső határt a gyerekek számában, mely után egy személy hozzájárulást igényelhet.

(Mondjuk legyen a felső határ nulla gyerek, azaz tartsa el mindenki a saját utódait, és ne az adófizetők “szerszámával” verje a csalánt!)

A szóvivő hozzátette: “Takarékoskodnunk kell, és az nem lehet helyes, hogy egy embernek, aki semmivel nem járult hozzá a dolgokhoz, százezreket ítéljenek meg gyerektámogatásként.”

Több vezető párt, a néppártot és a szociáldemokratákat is beleértve, támogatná a gyerekek után járó kedvezmények megszorítását.

Még a szintén muzulmán szír Naser Khader is arra jutott, hogy ez idiotizmus

A kritika hallatán a szír migráns ragaszkodott ahhoz, hogy túlságosan beteg ahhoz, hogy dolgozzon.

Egy helyi riportban ezt mondta: “Nemcsak hogy pszichológiai problémáim vannak, hanem fizikaiak is. Fájdalom van a hátamban és a lábaimban.” Hozzátette, hogy a fájdalom olyan legyűrő erejű, hogy még nem tudott dánul megtanulni.

Mindeközben napfényre került, hogy öt szír migráns beperelte a dán kormányt és a külügyminisztert az új szigorú menedékpolitika miatt.

A menedékkérők számára a családegyesítés ugyanis három évig elhúzódhat, és a szírek azt állítják, hogy ez az emberi jogaik megsértése.

Mi a tanulság?

Először, ha az európai kultúrkör országaiban a többnejűség törvénytelen, akkor hogyan hozhat valaki magával két-három feleséget családegyesítés címén?

Hát úgy, kedves olvasó, hogy a gerinctelen szavazatvadász politikusok a muszlim gettók kegyét keresve gyakorlatilag jóváhagyták, hogy párhuzamos jogrend legyen hatályban: van egyfajta mérce az őslakosokra, és van egy másik a migránsokra.

(Az európai megoldás az szokott lenni, hogy jogilag nem lehet több felesége, tehát a családegyesítéssel behozott pereputtyra még több pénzt kell költeni, mert a másodlagos, harmadlagos feleségek egyedülálló anyaként még több támogatást kapnak – a szerk.)

Másodszor, szakítani kell azzal az álmodozással, hogy ezek az alacsony intelligenciájú, szakképzettség nélküli,a “hitetleneken” élősködő ingyenélők fogják a gazdaságot fellendíteni és a nyugdíjat kitermelni.

Nemhogy nullszaldót nem fognak produkálni, hanem még jobban meg fogják terhelni a kiadás oldalt, még több terhet fognak a dolgos európai őslakosok hátára rakni.

Harmadszor, szakítani kell azzal az álmodozással, hogy csak néhány ezret kellene Magyarországnak befogadnia, és azzal végleg lezárulna a dolog.

A néhány ezer után majd jön a családegyesítés követelése, ami tízezreket jelent, mely példa ragadós volta miatt arra ösztönöz majd újabb százezreket, hogy el kell indulni, hiszen végül a puhány európaiak úgyis beadják a derekukat, ami persze újabb milliókat ösztönöz az elindulásra.

Tudomásul kell venni, hogy a harmadik világban ipari méretű purdégyártás folyik, amit a civilizált világ nem tud felszívni, még ha akarná, akkor sem. Persze nem is kell, hogy felszívja, mert nincs közünk hozzájuk!

Negyedszer, a fősodratú médiára nem lehet számítani, mert ők is az ellenség oldalán állnak, tehát mint mindig, most is Önnek kell a családtagjait és ismerőseit tájékoztatnia.

Hidra

Forrás: flagmagazin.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Gyöngyösi Bayernek: “A nyilas-kommunistákat nem nálam kell keresni, hanem saját magánál, kezdve a nagyapjával”

Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke kemény hangú nyílt levélben válaszolt Bayer Zsoltnak, a Fidesz 5-ös …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: