Otthon / Ország-Világ / NEM BÍRTA A FESZÜLTSÉGET – FEJBE LŐTTE MAGÁT MIELŐTT ELFOGHATTA VOLNA A TEK
A kép forrása: alfahir.hu

NEM BÍRTA A FESZÜLTSÉGET – FEJBE LŐTTE MAGÁT MIELŐTT ELFOGHATTA VOLNA A TEK

Kábítószerrel visszaélés és fegyveres rablás miatt keresték a hatóságok a környei lakost, Terrorelhárítási Központ emberei megpróbálták elfogni a férfit, ám erre már nem volt módjuk, mert önkezével végzett magával egy engedély nélkül tartott fegyverrel – írja a police.hu.

A Komárom-Esztergom megyei nyomozóknak információjuk volt arról, hogy egy körözött férfi tartózkodik egy tatabányai dűlőben.

A férfi a rendőröket meglátva egy hétvégi házba menekült és többszöri felszólításra sem reagált, az ingatlant nem hagyta el. A gyanú szerint 2016. augusztus 21-én este egy tatabányai üzletben elkövetett rabláskor feltehetően fegyvert használt, ezért a rendőrök a területet lezárták és értesítették a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársait.

A TEK műveleti egységének helyszínre vonuló tagjai a házba bementek, ott holtan találták a körözött férfit, aki engedély nélkül tartott fegyverével véget vetett életének.

A 46 éves környei lakos ellen a Tatabányai Törvényszék által kábítószerrel visszaélés bűntett, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság által rablás bűntett elkövetése miatt kiadott elfogatóparancsok voltak érvényben.

Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: