Otthon / Sportos / Kézilabda NB I: megszenvedett Csurgón a Veszprém
A kép forrása: internet (illusztráció)

Kézilabda NB I: megszenvedett Csurgón a Veszprém

Ötgólos győzelmet csikart ki a Csurgó otthonában a bajnoki címvédő, BL-döntős Telekom Veszprém, a félidőben még a somogyiak vezettek.

Momir Ilics, Nagy László és Andreas Nilsson nélkül léptek pályára a SEHA-ligából, egészen pontosan a macedóniai túráról egy győzelem, egy vereséggel (Metalurg Skopje, Vardar Skopje) hazalépő veszprémiek Csurgón, ahol telt ház fogadta a meglehetősen bő kerettel rendelkező sztárokat.

A Kopljar, Sliskovic, Sulic trió vezényletével el is húzott a Veszprém, azonban Sótonyi Lászlóösszekapta együttesét, s nem utolsó sorban Balogh Ákos védéseinek köszönhetően ledolgozták hátrányukat, s a félidő végén nem kis meglepetésre, egygólos vezetést harcoltak ki.

A veszprémiek összeszorított foggal végül tudták érvényesíteni fizikai fölényüket, Alilovic is remekelt a kapuban, így elmaradt a meglepetést, ám a Csurgói KK-nak nincs oka a szégyenkezésre.

Csurgói KK – Telekom Veszprém KC 26–31 (16–15)

Forrás: sonline.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Egy orosz tornász az Ukrajna elleni invázió támogatását szimbolizáló Z betűvel a dresszén állt ukrán versenytársa mellé a dobogón

Ivan Kulijak orosz tornász viselkedését sokkolónak nevezték. A szombati versenyt az ukrán Kovtun Illija nyerte …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: